30.05.2024

Предстои традиционната „Седмица на пожарната безопасност“

Мероприятията, които са подготвени от служителите на РСПБЗН-Каварна, са насочени към повишаване на културата и информираността на населението за противопожарна безопасност и уважение към огнеробците в Каварна
От 9-ти до 13-ти септември 2019 г. предстои традиционната „Седмицата на пожарната безопасност“ и честване на професионалния празник на служителите от ГДПБЗН-МВР – 14-ти септември.
Мероприятията, които са подготвени на служителите на РСПБЗН-Каварна, са насочени към повишаване на културата и информираността на населението от община Каварна в областта на пожарната безопасност, издигане на престижа на професията на огнебореца и доверието на хората към служителите на ПБЗН.
През „Седмицата на пожарната безопасност“ ще има дни на отворени врати, прием на граждани в сградата на РСПБЗН-Каварна, среща с журналисти от местната преса, запознаване на подрастващото поколение с огнеборската професия, среща с бивши служители на РСПБЗН-Каварна.
Кулминацията от предвидените дейности е провеждане на демонстративно занятие на тема: „Действие с хидравличен спасителен комплект при пътно-транспортно произшествие”, което ще се проведе на 13.09.2019г. от 10.00 ч. в градския парк на гр. Каварна.

Print Friendly, PDF & Email