22.02.2024

Пенсионерите в Каварна почистиха един от парковете на града, вместо Ставрева

През последните лета из града пълзяха змии, детските площадки бяха обрасли в бурени, а училищните дворове в по-високи от децата гюрлюци, след като кметът Нина Ставрева не изпълняваше задълженията си
Сдружение „Съюз на пенсионерите“ – Каварна, почистиха един от градските паркове на градчето. Те призоваха съгражданите си да се присъединят към инициативата на 14 септември.
От Община Каварна напомнят, че за всеки желаещ ще бъдат осигурени ръкавици и чували за събиране на отпадъците, които ще се раздават до 13.09.2019 г. от 8 до 17 часа в сградата на Община Каварна, отдел „Екология и зелена система“, както и на 14.09.2019 г. от 8:30 часа пред сградата на Общината.
Припомняме, че през последните месеци в социалната мрежа бяха публикувани снимки от различни хора, които доказваха, че чистотата в парковете и градинките на Каварна е под критичния минимум. Мнозина от тях обвиняваха в абдикация от задълженията й кмета Нина Ставрева. През последните години заради буренясалите градски пространства, училищни дворове и детски площадки, в градчето пълзяха змии.
Нина Ставрева в момента е кандидат за втори мандат кмет на Каварна, издигната от близките й – членове на местната организация на столетницата. Твърди се, че на места номинациите тя да бъде кандидат-кмет, са правени от съпруга й.

Print Friendly, PDF & Email