16.04.2024

От 9 номинирани ще избират кмет в Тервел

Осем партии, една коалиция и един инициативен комитет са се регистрирали в Общинската избирателна комисия за участие в избора на кмет на Община Тервел. Това са ГЕРБ, ДПС, ВМРО-БНД, Народна партия Свобода и достойнство, Воля, Български земеделски народен съюз и ДОСТ.
Коалицията е БСП за България, която е съставена от Българска социалистическа партия, Комунистическа партия на България, Нова зора, Политически клуб „Екогласност“ и Политически клуб „Тракия“.
Инициативният комитет, регистриран за участие в изборите за кмет на общината е Инициативен комитет за издигане на Станимир Любенов.
Дванадесет партии и коалиции ще участват в изборите за Общински съвет. Партиите са:ГЕРБ, ДПС, ВМРО-БНД, Народна партия Свобода и достойнство, Воля, Национален фронт за спасение на България, Български земеделски народен съюз, ДОСТ, Земеделски съюз – Александър Стамболийски , Политическа партия „Никола Петков”, БСП за България, Движение „Заедно за промяна”.
Девет партии и коалиции ще участват в изборите за кмет на кметство в Община Тервел. Партиите са: ГЕРБ, ДПС, ВМРО-БНД, Народна партия Свобода и достойнство, Воля, Български земеделски народен съюз, ДОСТ, Движение „Заедно за промяна” и Коалиция БСП за България.

Print Friendly, PDF & Email