27.10.2020

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Община Каварна се представя като Карлово на Международната борса „Ваканция и СПА Експо“

Община Каварна се похвали, че за поредна година участва в Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ в София по нелеп начин. На официалната страница на администрацията в малкото морско градче е публикуван текст, от който би трябвало да се радваме на амбициите на местната управа по отношение на туристическия бизнес.
Презентирана като атрактивна морска дестинация с исторически и природни забележителности, удобни места за настаняване, предстоящи културни събития и морски туризъм, кметът Елена Балтаджиева е разрешила като илюстрация за амбициозното участие на Каварна да се ползва снимка, на която се вижда щанда на Община Карлово. На втората илюстрация пък, пред масата, на която има рекламни материали на Каварна, няма пукнат човек. Сиреч – нулев интерес!
Новината е поднесена на официалната страница на Община Каварна крайно непрофесионално и посредствено. Това само може да ни подскаже доколко адекватно изобщо е представянето на Каварна на едно от най-важните събития в туристическия бизнес и какъв резултат би имало от него.
Повече от 360 представители на туристическия бранш от страната и чужбина участват тази година в туристическото изложение „Ваканция и СПА Експо“.
Форумът е предназначен за професионалисти и широка публика. В него участват  туроператори и туристически агенции, хотели, курортни комплекси, общини, национални и регионални туристически сдружения, пътнически агенции и авиокомпании, професионални учебни заведения, софтуерни и други свързани с туристическите бизнес компании.
На опашката на публикацията е оставена Николина Ангелкова, която в качеството си на министъра на туризма, е открила изложението.
Припомняме, че по време на предизборната кампания Елена Балтаджиева – припозната не случайно за кандидат-кмет на ВМРО, внушаваше, че има впечатляващ административен опит. Към момента в Каварна от месеци не са плащани заплатите на ангажираните в трудови правоотношения с Елена Балтаджиева. Няма и помен от управленските й „заложби“ и извън общината. При участието в туристичаската борса може и да са направени „чудеса“, но едва ли при това нелепото представяне на случилото се вчера.

Print Friendly, PDF & Email