15.07.2024

НФСБ подкрепи Красимир Кръстев за кмет на Каварна

Председателят на Общинския съвет в Каварна – Красимир Кръстев , е подкрепен от НФСБ за кмет на Каварна. Номинацията направи лично депутатът от НФСБ – Йордан Апостолов по-рано днес.

„Подкрепяме досегашният председател на ОбС в Каварна – Красимир Кръстев, за кмет. Той има опит и като общински съветник. Произлиза от бизнеса. Буквално знае 2 и 200. Знае и може да проведе една кампания, каквато се надявам да бъде кампанията и на всички други политически сили. Зад неговата кандидатура ние заставаме като обединен фронт, заедно с партия „Възраждане“, Земеделски народен съюз, надпартийни сдружения и всички, които знаят, че той може да свърши добра работа за този град.“, каза народният представител Йордан Апостолов.

„Благодаря за подкрепата и на най-младата патриотична партия „Възраждане“, както и на Земеделския народен съюз. Надявам се да оправдая доверието им.
Както каза г-н Апостолов, 26 г. съм в частния бизнес. Нямам губещи фирми и дейност. Винаги всички са на печалба. Дейността ми в Общинския съвет на Каварна също винаги е била подчинена на законите и правилниците. Винаги съм работил за интересите на България и гражданите. За това подсказва и членството ми в партия РЗС. Винаги се съобразявам с мнението на хората. Открит съм и съм диалогичен. За четирите години, в които съм председател на ОбС – Каварна, няма гражданин или НПО, които да съм върнал. Изслушал съм всички и съм помогнал за всеки нерешен проблем, без значение дали той е породен от общината или от държавни институции.“, каза на пресконференцията Красимир Кръстев.

Именно благодарение на Красимир Кръстев се изясни ситуацията около ползването на частната недвижима собственост в Каварна.

Print Friendly, PDF & Email