29.09.2023

Николай Киров посочи проблемите на Ботев

Бившият треньор на Бо­тев Пд Николай Киров даде интервю за Диема спорт. Той посочи какви според него са причините за лошите ре­зултати от началото на кампанията и изобщо за по­стоянното напрежение око­ло клуба.
„Сезонът започна с про­блеми между ръководство­то и футболистите. После имаше такива между феновете и играчите, всички помните какво стана след мача с Ботев Враца (0:3). В момента пък има напреже­ние между феновете и ръко­водството. Много е важно по най-бързия начин тези три основни фактора да за­почнат да работят в пълен синхрон. Само така Ботев ще върви и ще функционира по най-добрия начин“, каза Киров.
Той напусна жълто-черни­те след края на изминалия се­зон. Киров заяви, че е имал няколко оферти, но така и не се е стигнало до договор.
Вчера играчите на Ботев направиха първа тренировка през седмицата. За днес са предвидени двуразови зани­мания. В четвъртък за жъл­то-черните има една трени­ровка, а в петък е контролата с Локо Горна Оряховица.
В заниманията се включи­ха множество юноши – Ата­нас Чернев, Станислав Работов, Атанас Стоименов, Габриел Земярски, Димитър Пройчев, Иван Василев, Би­сер Бонев и Никола Илиев, както и Станислав Шопов. С тима не са трима национали – Тодор Неделев, Кристиан Димитров и Димитър Тонев.
Източник: novsport.com

Print Friendly, PDF & Email