25.03.2023

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Наоми Осака сложи край на слуховете и разкри, че е бременна

Наоми Осака разсея всички слухове, които новината, че пропуска Australian Open породи.
Японката разкри, че е бременна и това е причината да откаже участие в първия турнир от Шлема за сезона, като съвсем логично това означава, че няма да я видим в действие през 2023-а.
Тя не е играла тенис мач от септември, което даваше плод на какви ли не спекулации, но загадката вече е разгадана. Тя и рапърът Cordae очакват своето дете.
25-годишната Осака, която има четири титли от Шлема, изрази надежда, че ще се завърне на голямата сцена за Australian Open през 2024-а.
„Последните няколко години бяха меко казано интереси, но разбрах, че най-големите предизвикателства в живота може да са най-забавни. Тези някоко месеца далеч от спорта ми дадоха нова любов към играта, на която съм посветила живота си.
Осъзнах, че животът е твърде кратък и не мога да имам нищо за даденост. Знам, че имам толкова много неща, за които да мисля в бъдеще, а най-важното в този момент е моето дете да може да гледа мой мач и да каже „Това е майка ми“.
2023-а ще бъде година пълна с уроци и се надявам, че ще ви видя на старта на следващата. Ще бъда на Australian Open 2024″, написа тя.

Print Friendly, PDF & Email