22.01.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Мотористи от Варна почетоха загиналите си събратя с шествие


За поредна година във Варна бъдеше отбелязан Денят в памет на загиналите мотористи.
Той беше под надслов: „Ние не сме никой!“.
Мотористите по традиция се събраха на Цирковата площадка. Колоната потегли в 11:30 ч.в събота и мина по маршрута: бул. „Сливница“, бул. „В. Левски“, бул. „Вл. Варненчик“, Катедралата, Аспаруховия мост, кв. „Аспархово“. Краят ще бъде при Монумента „В името на живота и в полет към безкрая“ на панорамната площадка към „Галата“.
От варненските клубове и много мотористи и граждани се включат в инициативата на BMM (Bulgarian Motorcycle Media) и социалната мотокампания “Ние сме хора, не донори” и да засвидетелстваха почитта си и уважението си към загиналите ни колеги.
„Събрах ме се, за да засвидетелстваме съпричастността си към тези наши братя и сестри, които пострадаха от поредното “Не те видях…” Събира ме се, за да кажем “Ние не сме “никои”! Защото всеки от нас се е сблъсквал и продължава да се сблъсква със смъртта на приятел мотоциклетист. С болката на близките му. Със страданието на пострадалите. И с липсата на справедливо наказание за тези, които ни причиняват всичко това“, споделят варненските мотористи.

Print Friendly, PDF & Email