05.08.2020

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Мотоклуб „Кан Аспарух 681“ с три благотворителни прояви за седмица

В рамките на втория мото турнир по стрелба с бойно оръжие “Волк”, организиран от мото клуб “Нощни вълци“ се проведе кампания за събиране на средства за закупуване на къща на децата от село Кардам

В рамките на 10 дни в клубната къща на мотоклуб „Кан Аспарух 681“ беше направена организация са събиране на дарения – вещи, посуда и пари. В кутията беше събрани сумата от 680 лв., която заедно вещите е предадена на семейството, живяло на първия етаж в изгорялата къща. Мъжът и жената са трудноподвижни, със инсулт.
Припомняме Ви, че на 15 февруари в пожар изгоря къща зад сградата на БЧК, до ресторант “Сплендид”. В пламъците загина възрастна жена. При гасенето на пожара участваха 4 противопожарни коли и екипи. Над 12 тона вода бяха необходими за потушаването на пламъците.

protokol


Мотото на втората кампания на мотоклуб „Кан Аспарух 681“ бе „Децата от село Кардам“. В рамките на втория мото турнир по стрелба с бойно оръжие „Волк”, организиран от мото клуб „Нощни вълци“ се проведе кампания за събиране на средства за закупуване на къща на децата от село Кардам. Български Мотористи “Кан Аспарух 681“ благодарят на мото клуб „Нощни вълци“ за оказаното съдействие в помощ на децата от Кардам. Благодарности са отправени и към всички мотоклубове и свободни мотористи, които подкрепиха кампанията по време на турнира. Сумата, която се събра само за в рамките на два часа, е 480 лв. Парите ще бъдат предадена на Вили Димитрова – представител на „Кан Аспарух 681“ за закупуване на жилище за децата от село Кардам.
Вчера мотористите са предоставили на семейството пералня хладилник с фризер, нов бойлер, печка за отопление – тип камина, холова гарнитура, и посуда – чаши, чинии, одеяла, чаршафи, пердета и др.

Интервю с Александър Ганев – Председател на МК „Кан Аспарух 681“ гр. Добрич. Интервюто е взето в събота на 29.02.2019 г.


С третата кампания, която се проведе на 1-ви март, членовете на „Кан Аспарух 681“ зарадваха децата от дома в жк. „Дружба“ в Добрич с един от най-светлите български празници – Баба Март! Мотористите дариха всички деца с мартеници и им пожелаха много здраве и щастие!

Print Friendly, PDF & Email