01.12.2023

Мобилният ваксинационен пункт тази и следващата седмица ще бъде в Добрич и с. Кранево

Мобилният ваксинационен пункт за област Добрич възобнови своята дейност. Тази и следващата седмица ще бъде в Добрич и с. Кранево. Това съобщи Виолета Каменова, експерт „ОРСП“ към ОС на БЧК в добруджанския град, предаде репортер на Агенция „Фокус“.
На 8 декември – четвъртък, от 8:00 до 12:00 часа, и на 9 декември – петък, от 14:00 до 18:00 часа мобилният ваксинационен пункт отново ще бъде в Добрич, по ул. „Отец Паисий“ 19, до административната сграда на БЧК.
Мобилният пункт разполага с лекарски екип, който предоставя достоверна информация относно развитието на Ковид пандемията, методите за предпазване, последствията от прекарано заболяване, кога можем да се ваксинираме след преболедуване и други въпроси. Така всеки сам може да направи своя информиран избор – да се ваксинира или не.
Мобилният ваксинационен пункт за област Добрич ще отговаря на телефон 0885/600 202 . Желаещите да се имунизират освен на място, ще имат и възможност да получат информация за наличните ваксини, да планират час, както и ваксина. Линията ще се поддържа от лекарския екип на кемпера – д-р Мирослав Кашев и м.с Илияна Кашева.

Print Friendly, PDF & Email