20.06.2024

МК „Кан Аспарух 681“ събра играчки за деца в неравностойно положение

Близо 4000 играчки бяха събрани за 6 дни от кампанията.

Мото клуб „Кан Аспарух 681“ гр. Добрич организира кампания за събиране на играчки, книжки и забавления за децата лишени от родителски грижи. Кампанията тече от 9.10.19г. като до момента са събрани близо 4000 играчки. Като ръководител на клуб „Кан Аспарух 681“, Александър Ганев сподели: „ Нашия клуб е един от най-родолюбивите, а ако обичаме страната, естествено обичаме и хората, живеещи в нея. Това е нашето бъдеще, нашите деца“, през кампанията досега са събрани играчки, книжки, детски енциклопедии, конструктори и др., за да могат децата да прекарват дните си по-добре, защото точно в това е идеята на кампанията – децата да усещат обич и топлина, знаейки, че някой мисли за тях. Ръководителя на клуба, Александър Ганев допълва „ Благодарим на всички от Добрич, Тервел, Крушари, Генерал Тошево, Балчик и Каварна, които се включиха и продължават да се включват в кампанията. Добрич е жив! Сърцата на хората са живи.“ Кампанията ще продължи до края на утрешния ден.

От клуба съобщиха, че подобни инициативи ще има и за напред. През студените месеци, инициативите ще бъдат само в областта.

Поканени са директорките на детските домове, които на 18.10 ще се запознаят със събраните играчки и сами ще ги разпределят, според нуждите на децата.

На 20.10 МК „Кан Аспарух 681“ ще занесе играчките по домовете с няколко микробуса, предвождани от моторите, за да може да зарадват децата и да ги повозят, създавайки им един интересен уикенд.

Print Friendly, PDF & Email