07.12.2023

Министърът на вътрешните работи награди шуменски полицейски шефове

Началникът на РУ – Шумен главен инспектор Илиян Николов и комисар Веселин Захариев началник на отдел „Разследване“ в областната дирекция на МВР в Шумен са наградени от министъра на вътрешните работи, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.
За професионално изпълнение на важни служебни задачи и постигнати трайни резултати в служебната дейност с изключителна значимост за обществото с огнестрелно оръжие пистолет „GLOCK“ е награден началникът на РУ – Шумен главен инспектор Илиян Николов.
Награден със заповед на министъра на вътрешните работи за конкретен съществен принос и висок професионализъм при изпълнението на служебни задачи с изключително значение в борбата срещу престъпността и постигнати високи резултати в служебната дейност, с „Почетен знак на МВР – III степен“ е и комисар Веселин Захариев началник на отдел „Разследване“ в областната дирекция.
Още 41 служители на ОД на МВР – Шумен са отличени с „Писмена похвала“ със заповед на ст. комисар Георги Гендов. Сред наградените са служители на криминална и охранителна полиция, разследващи полицаи.
Началникът на РУ – Нови пазар главен инспектор Веселин Райнов е наградил с „писмена похвала“ 20 служители от криминална, териториална и пътна полиция.
По повод професионалния празник на българската полиция директорът на ОДМВР – Шумен ст. комисар Георги Гендов отправи пожелание към служителите. „Уважаеми колеги, от името на ръководството на ОД на МВР – Шумен и от мое име ви поздравявам по случай Деня на Свети Архангел Михаил, който е и професионален празник на българската полиция. Посрещайте с чест и достойнство предизвикателствата на времето, множете личните и професионални успехи и се гордейте с тях. Благодаря за положените усилия. Благодаря на семействата ви за съпричастността и разбирането към изключителната динамика на ежедневието ви”.

Print Friendly, PDF & Email