25.02.2024

Манолова управлява с гражданите и без общински съветници

„Внасяме 6 255 подписа. Има още 2 000 подписа, които не успяхме да обработим. Ще ги внесем до края на деня или утре, но смятаме, че тези 6 255 пописа са достатъчни за хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура за кмет на София.“
Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова преди с Инициативния ѝ комитет да внесат подписите в Общинската избирателна комисия.
По думите й с нейния екип са избрали днешния ден, защото имат вяра, надежда и любов за София.
На въпрос как ще управлява София без общински съветници, Манолова заяви: „Ще управлявам София със столичани, с потенциала, с възможностите, с капацитета, енергията и креативността на всички граждани. София заслужава да бъде управлявана с ума, таланта, надеждата, вярата и любовта на всички столичани“, категорична бе тя.
По повод празника Манолова пожела на столичани да бъдат креативни и да имат вяра за София.
Кандидатът за кмет отбеляза, че ще присъства и на инициативата на майките от „Системата ни убива“, за да проверят колко достъпна е средата за хората с увреждания.
Припомняме, че на 2 септември стана ясно, че Мая Манолова се кандидатира за столичен кмет. В същия ден настоящият столичен кмет Йорданка Фандъкова заяви, че също влиза в битката.
В средата на август Манолова изрази увереност, че ако реши да се кандидатира за кмет на столицата, ще спечели изборите.
Дни по-късно социолози потвърдиха прогнозите й, заявявайки, че тя има подкрепата на 5% повече от гласуващите спрямо настоящия градоначалник Йорданка Фандъкова.
Източник news.bg
Снимка БГНЕС

Print Friendly, PDF & Email