23.03.2023

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Любовен хороскоп за февруари

Динамичен месец за любовта
Февруари месец ще бъде разнообразие на емоции. Очакват ни любовни промени, изпитания. За някои представители на зодиака предстоят важни решения, неочаквани събития. Динамичен и разнообразен период за любовта, в който ще научим и много уроци.
Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Хубав месец за любовта може да очакват Овните. Ако се намирате в токсична връзка или такава, която вече се е изчерпала, ще успеете да излезете от нея. Това ще ви помогне да освободите място в живота си за положителна енергия и нова любов.
При необвързаните представители на зодията не се очаква кой знае какви любовни промени. Пролетните месеци ще бъдат по-благоприятни за изграждане на взаимоотношения. Двойките е добре да отделят време само за себе си, може би кратко пътуване и да се насладят максимално един на друг. Това ще помогне да заредите цялата 2023 година с любовна енергия.
Телец
За представителите на съзвездията няма да е лесно да се настроят на любовна атмосфера, по-чувствително за Телец. Отношенията с любим човек може да не са много спокойни, особено ако вече са се пропукали. Някои дори може да си дадат кратка пауза от любовта. Звездите ви съветват да посветите този месец на любовта към себе си, защото често се случва да пожертвате лични интереси в полза на партньор.
Бъдете сигурни, че с настъпването на пролетта ще ви залее нова вълна от романтика, само че този път ще бъде човек, който ще ви постави на първо място в живота и в сърцето си. Ако пък се намирате във връзка, в която няма проблеми, февруари ви кани да обърнете повече внимание на романтиката. Това ще се отрази добре на взаимоотношенията ви.
Близнаци
Близнаците трябва да бъдат по-смели и да започнат да правят по-уверени стъпки към своето щастие. Февруари за родените под тази зодия е време на съдбоносни решения, които ще изведат любовните отношения на съвсем различно ниво. Ако сте с партньора си достатъчно дълго, тогава е възможно да помислите за брак.
Ако все още живеете разделени, тогава вероятно е време да се преместите заедно. Трябва да предприемете сериозни стъпки, защото ако връзката остане на предишното си ниво, то тогава не може да се развие във времето. Необвързаните Близнаци да се грижат добре за себе си, емоциите за тях ще са разнообразни. Онези, които вече са в сериозна връзка ще имат хубави мигове с любимия човек.
Рак
Самотните Раци ще се забавляват и ще създават нови контакти, може дори да срещнат нова любов. Ново познанство може да прерасне в приятелство, което да премине в нещо по-сериозно. Семейните ще могат допълнително да укрепят отношенията. През този период е важно да посветите възможно най-много време на сродната си душа, да слушате и чувате, да споделяте и да не забравяте за романтиката и интимността.
Лъв
Звездната карта разкрива, че през февруари са възможни някои трудности в любовната сфера. Трябва да отделяте повече време на чувствата си, не се страхувайте да говорите за тях с партньора си, защото понякога твърде много се въздържате да покажете себе си. Споделянето, преоткриването ви един друг, ще направи връзката ви още по-силна. За самотните Лъвове средата на месеца ще бъде по-вълнуващ период, в който могат да срещнат нов партньор или просто да излизат повече по срещи. Не бързайте с решенията за нова връзка.
Дева
Девите в сериозна връзка трябва да са особено внимателни с флирта извън нея, ако не искат да си имат сериозни неприятности с партньора. Ако това не е вашият сценарий, помислете за кратко пътуване с любимия човек, приятни занимания, изобщо малки неща, които да направят връзката по-вълнуваща и то не само около Свети Валентин, а по принцип. Някои представители на зодията, чиито взаимоотношения вече са се изчерпали, може да ги прекъснат. Добре е да посветят времето на себе си, така или иначе месецът няма да е особено благоприятен за нови връзки.
Везни
Везни, бъдете особено внимателни към обкръжението си през февруари, тъй като отношенията ви с любимия човек може да се влошат „благодарение“ на човек, който завижда на взаимоотношенията ви. Това може да е роднина, приятел, познат, колега. Ако можете да се справите с този проблем, тогава в бъдеще връзката ви ще бъде силна и дългосрочна. Самотните представители на зодия Везни да се грижат повече за себе си и да бъдат по-социални, защото вълнуващият живот може да им предложи интересни любовни емоции.
Скорпион
Обвързаните Скорпиони трябва да бъдат внимателни, тъй като с поведението си могат да наранят сродната си душа по някакъв начин, което ще се отрази негативно на бъдещите взаимоотношения. Преди да изградите нова връзка или да стабилизирате вече съществуваща, трябва да се справите със себе си и чувствата си. Ако нямате сериозни намерения към определен човек, тогава не трябва да заблуждавате себе си и него/нея и да губите времето на двама ви. Скорпионите са доста променливи, а непостоянството пречи на любовта.
Козирог
През първата половина на февруари са възможни разногласия с половинката, които могат да доведат до краткотрайна пауза. Не се обезсърчавайте, защото това няма да е краят на връзката ви, ако тя е стабилна. Тази пауза по-скоро ще подейства като обновяване и укрепване. За някои Козирози новият месец ще бъде важен по отношение на големи решения, свързани с общо съжителство с партньора. Звездите ви съветват, за да се развие всичко възможно най-добре, направете преоценка на ценностите, поставете приоритетите и целите си с любимия човек. Бъдете постоянни и упорити, ако държите на тази връзка.
Водолей
За Водолеите февруари ще бъде месец, в който може да се разочароват от любимия човек, той по някакъв начин да предаде доверието им. Някои може да прекратят връзката, но онези, за които тя е важна, ще трябва да проведат откровен разговор с партньора си относно лоялността и какви са очакванията им. Ако това не е вашият случай, помислете как да обновите връзката си. Малките неща са онези, които не позволяват на любовта да затъне в рутина.
Необвързаните представители на зодията може да имат съдбоносна среща. Все пак бъдете внимателни и не бързайте в тези взаимоотношения.
Риби
През новия месец звездите ви съветват да не бъдете толкова контролиращи партньора си. Вместо това отделете повече време на комуникацията и това тя да бъде градивна, удовлетворяваща. Планирайте хубави неща за вас като двойка, споделяйте желанията си и ги реализирайте стъпка по стъпка. Това ще направи месеца ви хубав. За необвързаните Риби има вероятност да подновят отношения с бивш партньор, но подобно решение трябва да се обмисли много внимателно, като се претеглят плюсовете и минусите. Не забравяйте, че звездите винаги са на страната на искрените чувства.

Print Friendly, PDF & Email