24.03.2023

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Любовен хороскоп за декември

Очаква ни вълнуващ любовен месец
Декември ни носи много вълнения в любовен план. Връзките, които нямат бъдеще, вероятно ще приключат. Новите емоции ще ни зареждат положително. Комуникацията ще бъде важна, тъй като ще ни спести дори малки спорове с любимия човек. Повече за това какво ви очаква в любовта според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
През месец декември в личния живот на Овните ще цари хармония. Това важи особено за онези представители на зодиакалния знак, които планират да сключат брак. Браковете, сключени през декември, ще бъдат силни и ще имат шанс да продължат цял живот. Необвързаните ще получат шанс да срещнат своята сродна душа, сочи звездната карта. Някои ще направят важен избор, а други ще решат, че няма да минат отново по един и същи път.
Телец
В последния месец от годината личният живот на Телците ще бъде много нестабилен. Началото на месеца ще донесе поредица от любовни разочарования. Чувствата ви може да не бъдат реципрочни и това значително ще подкопае увереността ви в собствената ви неустоимост. Не бива обаче да се отчайвате, защото, ако не се получи тук и сега, ще се получи по-късно и дори по-добре. Междувременно насочете енергията си към постижения в други области на живота. Звездите съветват Телците да се занимават с творчество или бизнес. Успехът в любимото ви занимание ще ви направи по-привлекателни.
В края на месеца представителите на знака имат шанс за съдбовна среща. Вярвайте в чудеса!
Близнаци
В началото на декември Близнаците ще имат период на стабилност и хармония в личния живот. Вечно съмняващите се представители на знака, най-накрая ще вземат решение за избора на партньор. Общата атмосфера на спокойствие няма да бъде развалена дори от спорове за дреболии.
От средата на месеца се очакват истински бури на любовния фронт. Представителите на знака ще трябва да положат всички усилия, за да привлекат вниманието и да се борят за любовта си. Усилието ще бъде възнаградено. Някъде с хитрост, а някъде с чар, ще успеят да постигнат желанията си. Но жените Близнаци не трябва безусловно да се доверяват на всичко, което казва влюбеният партньор. Обърнете внимание на делата, а не на думите. За мъжете Близнаци е по-добре да избягват кавги. Помирението ще изисква значителни усилия и средства.
Рак
Декември може да не се окаже толкова лесен в любовен план. Бъдете внимателни, защото внимание към вас няма да липсва, но лесният флирт невинаги се превръща в силни чувства. Затова се отнасяйте по-внимателно към любовните приключения. Звездите ви предупреждават да бъдете внимателни, ако търсите нова любов. Отдавайки се на всичко сериозно, не забравяйте, че най-важният човек в живота ви сте вие самите. Оценявайте случващото се преди всичко със сърцето си, а не според чужди съвети и комплименти.
Тези от вас, които са в сериозна връзка, да внимават с капризите към любимия човек, ако не искат да си развалят празниците.
Лъв
Лъвовете ще прекарат целия декември в приповдигнато настроение и ще има причини за това. На любовния фронт всичко ще се развие много добре за тях. Ще получите необходимото внимание, желаните емоции и спонтанни приключения с нотка романтика.
Но в средата на месеца е възможно да бъдете завладени от съжаления за изгубената любов от миналото. Това може да доведе до трудности в отношенията с настоящия партньор. Въпреки това ще има плюсове, тъй като ще разберете, че истинската любов не се дава просто така и ще станете по-зрели в отношенията си със сродната си душа. Необвързаните да внимават. С недостъпността си рискувате да отчуждите някого, който може да има сериозни намерения спрямо вас.
Дева
За вас, скъпи Деви, последният месец от 2022 ще бъде месец на конфликти в личния живот. Емоциите ще кипят, желанието за промяна ще ви тласка към приключения. В средата на месеца представителите на знака са изложени на риск да бъдат въвлечени в любовен триъгълник с непредвидими последици.
Сериозно обвързаните ще имат визия за това как да организират времето си с любимия човек така, че празниците да бъдат незабравими. Но не забравяйте, че любовта се проявява не само и не толкова в красивите дела, но и в ежедневните грижи. Необвързаните представители на зодията няма да скучаят, вниманието към тях ще се засили.
Везни
Декември ще бъде много емоционален месец за вас, Везни. Събитията на любовния фронт ще засенчат случващото се в други сфери на живота. Представителите на знака ще се потопят в бездната на романтичните чувства и ще се опитат да ги пренесат на всичко и всички около себе си. Това разбира се ще допринесе за развитието на отношенията ви с любимия човек. Самотните също ще имат вълнуващ период.
Декември ще бъде изпълнен с приятни запознанства с нотка на флирт, романтични срещи и интересно общуване. Запознанствата, особено тези, които се случват в края на месеца, могат да прераснат в нещо по-сериозно.
Жените Везни ще искат да добавят искра към една угаснала връзка, а мъжете ще трябва да поддържат баланс в отношенията, за да намалят риска от конфликти.
Скорпион
Любовта може да остане леко на заден план, тъй като ще има други важни дела, които ще изискват вашето внимание. Това може да доведе до раздор във връзката ви, ако имате такава. Любимият човек може да реши, че го пренебрегвате и ще се опита по всякакъв начин да си върне вниманието ви.
В кратките мигове на свободно време необвързаните Скорпиони ще си спомнят с носталгия за стари връзки. Чувствата могат да пламнат с нова сила, но само от ваша страна. Затова е по-добре да обърнете поглед към бъдещето. Романтика няма да ви липсва през декември, като в последния месец от годината ще ви се даде шанс да започнете мечтаната връзка.
Стрелец
Любовните връзки на Стрелците през декември ще бъдат приоритет. Новите взаимоотношения ще започнат да се задълбочават и стабилизират. Чувствайте се свободни да продължите напред, но само ако имате пълно доверие на партньора си. Ако се съмнявате, не рискувайте. Сега е добър момент за раздяла без последствия.
Средата на декември ще донесе много приятни срещи. Ако Стрелците поемат инициативата навреме, всичко ще се нареди по най-добрия начин. Без значение дали търсите нова любов или имате сериозна половинка, не споделяйте твърде много за личния си живот. Може да се окаже, че има завистници и в близкия ви кръг.
Козирог
Любовта може да върви по план, но това не означава, че тя няма да ви носи интересни случки и приятни емоции. Неангажиращите връзки могат да прераснат в нещо по-сериозно, но ще трябва да положите усилия, за да спечелите сърцето на своя избраник.
Някои Козирози ще бъдат обхванати от носталгия по минали връзки. Пазете се от интриги, които могат да навредят на ваш любовен интерес. Ревността може да напомни за себе си при обвързаните представители на зодията, особено ако решат да флиртуват с трета страна.
Водолей
През декември Водолеите ще имат всички възможности да подредят личния си живот така, както искат. Месецът ще бъде много богат на приятни емоции и нови запознанства. Новите отношения ще се развиват бавно, но това е само в полза и на двете страни. Ще разполагате с достатъчно време да разберете, че това е истинско. Около празниците се пазете от кавги с любимия човек, защото вие ще бъдете виновникът за тях. Показването на грижа и любов към партньора ще помогне за изглаждане на ситуацията.
Риби
Скъпи Риби, в края на 2022-а ви очакват няколко важни събития, които ще се отразят на любовния фронт. Звездната карта показва, че е възможно да има преместване, смяна на работа или други мащабни промени, които ще доведат до промяна в социалния кръг. Самотните Риби може да почувстват това като глътка свеж въздух. Флиртовете ще ви зареждат с хубави емоции. Обвързаните са изложени на риск да станат подбудители на семейни конфликти поради своето мълчание и потайност. Научете се да изразявате чувствата си с думи, а не само с романтични погледи. Имате всички шансове да си организирате едни топли празници, от вас зависи да поддържате огъня на любовта.

Print Friendly, PDF & Email