29.11.2023

Любовен седмичен хороскоп

Напрежение в любовта
Очаква ни една динамична и донякъде натоварена седмица за любовта. Нептун се противопоставя на Марс, носейки размита несигурност около нашите романтични цели и действия. Това става още по-объркващо, тъй като Меркурий ще бъде ретрограден в знака на Дева до 15 септември.
Всички планове, които сме имали относно любовта или с любовник, може бързо да се провалят. За щастие Марс и Плутон ще засилят нашите действия и решимостта ни да намерим удовлетворение в любовта.
Овен
Овни, възможно е да се почувствате леко безнадеждно относно посоката на любовния си живот в началото на седмицата. Сякаш колкото и да настоявате, не можете да постигнете целта, която искате. Няма значение дали сте необвързани, обвързани или някъде по средата – чувството на разочарование може да надделее и най-лошата част потенциално би била, че вашите собствени избори и действия са ви довели дотам. За щастие, амбициозният Марс навлиза във вашия партньорски сектор в края на седмицата. Нека звездите ви мотивират да оправите отношенията си.
Телец
Тази седмица представителите на зодията може да преминат от чувство на пълно раздразнение и безнадеждност по отношение на любовта, до осъзнаване, че са имали силата вътре в себе си през цялото това време, за да направят необходимите промени в любовния си живот. Марс, който сега е във вашия романтичен сектор, се противопоставя на Нептун във вторник.
Това предизвиква известно разочарование по отношение на текущото състояние на вашия любовен живот. Меркурий става ретрограден в романтичния ви сектор в сряда и промяната в любовта определено ще настъпи.
Близнаци
Романтично очакване! Така може да се опише седмицата ви, Близнаци. Тази неделя Марс навлиза във вашия романтичен сектор за първи път от две години. Марс е свързан с действие и енергия, така че се подгответе за всякакви вълнуващи развития. След като той е във вашия любовен сектор, това определено ви носи положителни промени, когато става въпрос за любов, секс и срещи.
Всъщност ваш приоритет може да стане преследването на всичко и всеки, което ви носи удоволствие. Ако вече имате връзка, очаквайте да се забавлявате повече с любимия човек.
Рак
Раците определено ще преосмислят настоящата си любовна ситуация и защо са попаднали в нея, особено ако не са доволни от любовния си живот. Меркурий ще стане ретрограден във вашия комуникационен сектор. Ако се окаже, че премисляте твърде много нещата, просто забавете темпото. Сега не бива да бързате, важно е и да внимавате с емоциите и думите, които изричате в любовен план.
В случай, че това не е вашата любовна ситуация и имате хармония във връзката, седмицата ще ви вдъхнови да прекарвате повече време в компанията на любимия човек и в това да си създавате приятни занимания, емоции.
Лъв
Романтиката ще преследва Лъвовете тази седмица. Това може да ви позволи да постигнете значителен напредък в настояща връзка или ако сте необвързани, значителен напредък в собственото ви мислене по отношение на любовта. Огненият Марс навлиза във вашия комуникационен сектор и ориентирания към партньорството знак Везни. Това ще създаде промяна, при която въпросите за любовта и връзката са в мислите ви с възможно най-голяма интензивност, което ви позволява да откриете решения на всякакви проблеми. Очаква ви хубава любовна седмица!
Дева
Най-после идва краят на нездравословните романтични модели, скъпи Деви. Някои от вас със сигурност са уморени от празните обещания. Марс, който сега е във вашия знак, се противопоставя на мрачния Нептун. Меркурий ще стане ретрограден във вашия знак в сряда. Това ще ви помогне да преосмислите изборите си в любовта и да направите по-ясни и осъзнати такива занапред, което само ще ви донесе ползи.
Везни
Везните ще имат голямото желание да си почиват повече, да съберат нови сили и да преосмислят много неща в любовта. Звездната карта разкрива, че ви очаква „космическо излитане“, което е напът да тласне живота ви в нова и още по-вълнуваща орбита. Марс влиза във Везни, стартирайки целия този потенциал за вас. Освен всичко друго, подгответе душата си за различна посока в любовния ви живот. Поставете си романтични цели, след което ги преследвайте!
Скорпион
Някои от вас вероятно са полагали напразни усилия да започнат любовна връзка или пък са оправдавали поведението на любовник, с когото нещата не им вървят както трябва. Тази седмица Марс ще се противопостави на Нептун – планетата на объркването и заблудите, която в момента е във вашия романтичен сектор.
Това може да изведе набор от трудни обстоятелства на преден план в любовния ви живот, защото сте действали повече на вяра и надежда, отколкото на реалност. Въпреки че ви е позволено да се чувствате разочаровани, не забравяйте, че всеки е човек и има недостатъци.
Стрелец
Някои представители на зодията е възможно да са се чувствали извън равновесие напоследък, да са били твърде съсредоточени върху кариерата и домашните въпроси, в ущърб на любовния и социалния си живот. Марс навлиза в ориентирания към партньорство знак Везни и вашия 11-и дом на приятелството. Не само ще бъдете мотивирани да прекарвате повече време с приятели, но с любимия човек ще си поставите някои цели, които ще следвате и това ще ви носи хубави емоции. Ако сте необвързани, знайте, че правилният за вас човек е по-близо, отколкото си мислите.
Козирог
Възможно е да изпращате или да получавате повече смесени съобщения от обикновено тази седмица, когато става въпрос за любовния ви живот. Марс ще се противопостави на Нептун през вашата комуникационна ос, създавайки потенциална неспособност за вас или вашия любим човек (любовен интерес) да кажете какво имате предвид и да имате предвид това, което казвате.
Това става още по-объркващо в сряда, след като Меркурий стане ретрограден във вашия 9-и дом. Може да откриете, че с партньора ви или с някого, към когото изпитвате емоции, но не сте във връзка, наистина не сте на една и съща любовна страница.
Водолей
Любовта и парите може да са в противоречие през цялата седмица, Водолеи. Настоящ или дори потенциален партньор може да не е съгласен с вас относно решение за бюджетиране. Отделно Марс се противопоставя на Нептун във вашата финансова ос във вторник, разкривайки потенциална финансова недискретност, която или вие, или ваш любовен интерес сте направили, без да кажете на другия човек за това. Сега вие двамата ще трябва да се справите с всички проблеми, които са се създали. Отделно Меркурий ще се опита отново да направи всичко с парите по-трудно. Бъдете внимателни.
Риби
Един балон може най-накрая да се спука в любовния ви живот. Всъщност вашият партньор може да ви покаже страна от личността си, която наистина ви отблъсква. Марс, който е във вашия сектор на партньорство се противопоставя на Нептун, принуждавайки ви да го признаете, ако сте избрали да си затворите очите за действията на партньора си. Също така, с ретроградния Меркурий във вашия сектор на отношенията, вероятно и на двамата ще ви е трудно да правите компромиси. При необвързаните представители на зодията, бивш любовник може да напомни за себе си.

Print Friendly, PDF & Email