31.05.2024

Любовен седмичен хороскоп

Последната седмица на месеца ни дава възможността да постигнем невероятни неща в любовния си живот. Слънцето в Телец ще направи подкрепящ секстил към Сатурн, осветявайки отговорността и издръжливостта на любовните взаимоотношения. Ключовите компоненти на романтичната съвместимост са привличане, издръжливост. Дори когато се забавляваме и нямаме връзка, ще търсим партньори, които по някакъв начин да ни носят стабилност.
Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
В последните дни на април вашата управляваща планета – Марс, ще направи добра връзка към Уран. Това ви носи хармонична вибрация. Ако сте обвързани може с партньора ви да започнете някакво начинание, проект, нещо ново, което да ви носи положителни емоции. Да направите желана покупка за дома ви. Онези представители на зодията, които се срещат с някого, може да задълбочат взаимоотношенията си. Напълно необвързаните да се погрижат за комфорта си.
Телец
Звездите ще ви дадат своята подкрепа, давайки ви силата, от която се нуждаете, за да уведомите някого как точно се чувствате. Ако сте влюбени, вие сте в състояние да проведете открит, приятелски разговор със смелост и спонтанност, вместо дълго да обмисляте какво да кажете. Човекът, който ви интересува, може да се почувства пленен от уверения начин, по който ще го направите. Други ще могат да вземат внезапно решение с партньора си относно кратко пътуване. Едно романтично бягство ще се отрази положително на връзката ви.
Близнаци
Близнаци, това може да е седмицата, в която най-накрая сте готови да разкриете една от вашите по-малко конвенционални атракции на любимия си човек. Това не трябва да е нещо крайно или табу, но може да е нещо, което смятате, че не е обикновен начин за подхранване на страстта. Ако на този етап не сте в любовна връзка, флиртове няма да ви липсват. От вас зависи дали искате да се забавлявате или да отделите повече време за себе си и постигането на личен комфорт.
Рак
През тази седмица социалните ви умения ще ви помагат в любовния ви живот. Огненият Марс във вашия знак ще направи прекрасна връзка с Уран – планетата на изненадата и понастоящем във вашия социален 11-и дом. Не се колебайте да се впуснете в действие към човек, към когото изпитвате влечение. Привличането, което изпитвате към този човек, ще бъде осезаемо и вероятно взаимно. Няма да разберете, докато не опитате. Ако сте във връзка, не се колебайте да подобрите нещата социално с партньора си, да се забавлявате повече.
Лъв
Работата и любовта не са непременно разделени. Партньорът ви може да бъде вашето тайно оръжие тази седмица, когато става въпрос за професионален напредък. Връзката ви може да промени живота ви и то в положителна посока. Любимият човек може да ви срещне с влиятелна личност или като цяло да ви окаже своята подкрепа. Необвързаните Лъвове може да открият, че границите между бизнеса и личния живот започват да се размиват. Възможно е да бъдете привлечени от клиент или вие да сте нечий клиент и отново да има привличане между вас и отсрещната страна. Движете се леко в събитията, без да бързате.
Дева
Стабилността, която се опитвате да подхранвате в любовна връзка, може да се затвърди тази седмица по най-прекрасния начин. Слънцето е във вашия 9-и дом и ще направи подкрепящ секстил към Сатурн във вашия партньорски сектор. Любимият ви човек може да ви предложи своята подкрепа, докато се опитвате да постигнете напредък в някоя област от живота си. Да бъдеш напълно прегърнат и подкрепен по този начин трябва да ви накара да се чувствате великолепно. Хубавото тепърва предстои за вас и партньора ви.
Везни
Марс ще помогне на Везните да бъдат по-изразителни в любовта. Той ще бъде в много добра връзка с Уран – планетата на изненадата. Тъй като Уран управлява романтичния ви сектор, тази планетарна връзка е изключително силна и положителна за вас! Имате прекрасни възможности да задълбочите и разнообразите любовните си взаимоотношения. Ако сте необвързани, ще имате цялата необходима смелост, за да направите първата крачка към всеки, който привлече вниманието ви.
Скорпион
Внезапен обрат на събитията в любовните въпроси вероятно ще ви накара да се усмихнете. Слънцето, което в момента осветява партньорския ви сектор, ще направи подкрепящ секстил към стабилния Сатурн, който е в сектора ви на романтиката. За Скорпионите, които се срещат с някого отскоро, може да се окаже, че са попаднали във взаимоотношения с човек, с когото може да имат потенциал за връзка. Тази седмица Марс прави добра връзка с Уран, също във вашия партньорски сектор. Постарайте се да изненадате половинката си с нещо приятно.
Стрелец
Готови сте да разтърсите нещата в любовния си живот, Стрелци. В момента Марс се движи през емоционалния знак Рак и вашия 8-и дом на интимността. През следващите дни той ще направи перфектна връзка с планетата на изненадата – Уран. Вашите желания са по-изразени, тъй като Вселената ви насърчава да експериментирате във или извън спалнята с партньора ви. Необвързаните Стрелци може да съберат смелост и да поканят някого, с когото работят или виждат често във връзка с определено занимание, като обучение, фитнес и т. н.
Козирог
Козирози, пригответе се за внезапно вълнение, което ще накара сърцето ви да се почувства напълно въодушевено. Сега огненият Марс преминава през партньорския ви сектор и е напът да направи положителна връзка с Уран, който в момента е в романтичния ви сектор. Когато планетата на желанието се срещне с планетата на изненадата и освобождението, всичко е възможно.
Във вашия случай е възможно вие и партньорът ви да предприемете нов и оригинален подход, за да оживите връзката си. Ще се радвате да разберете, че искрата помежду ви е все още много жива. От друга страна, ако сте необвързани, лесно бихте могли да създадете внезапна любовна връзка. Бъдете отворени към уникалните възможности.
Водолей
Любовният ви живот може да е по-спокоен от обикновено. Обвързаните представители на зодията ще обърнат внимание на семейната динамика, а не на романтиката. Възможно е да потърсите своя партньор за съдействие относно това да намерите решение на семейна дилема. Също така е възможно и да обсъдите идеи относно обновления в дома ви. Хубавото е, че каквото и да правите, ще бъде ясно, че сте екип и желаете да си помагате.
Риби
Текущият ви любовен живот определено ще бъде вълнуващ, интересен. Енергичният Марс се движи през вашия романтичен сектор и се свързва благоприятно с Уран, който в момента е в комуникационния ви сектор. Ако сте необвързани, можете да срещнете някого.
Рибите в любовна връзка ще успеят да задълбочат взаимоотношенията си, да ги направят по-приятни.

Print Friendly, PDF & Email