07.07.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Любовен седмичен хороскоп

Очаква ни вълнуваща седмица
Очаква ни много интензивна седмица, тъй като предстои лунно затъмнение в знака на Скорпион. Това може да ни накара да копнеем за интимност. Хубавото е, че сега ни се дава възможност да се разделим с токсичността в живота си. Марс и Нептун пък ще ни помагат да сбъднем своите сексуални желания. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Ако се намирате в ситуация на любовно разочарование, наранени сте или в близкото минало се е случвало да сте били лъгани и предавани от човек, към когото изпитвате емоции, то това може да се отрази отрицателно на вашата самооценка и способността ви да се доверите на някой друг.
Дори и сега да сте в щастлива любовна връзка, все още може да носите горчивите спомени в себе си. Лунното затъмнение в Скорпион ще повлияе на вашия 8-и дом на интимността, като ще създаде перфектна връзка както с Нептун, така и с Плутон. Това означава, че ще настъпи период на елиминиране на отрицателните емоции.
Телец
Въпреки че вероятно сте съсредоточени върху собственото си развитие, все пак темите за връзката няма да ви подминат. Много аспекти ще ви накарат да се чувствате невероятно тази седмица. Необвързаните може да влязат в нови любовни взаимоотношения с вълнуваща личност. Обвързаните Телци, които са имали някои проблеми напоследък с любимия човек, ще успеят да ги разрешат.
Близнаци
Време е да изхвърлите боклука от любовния си живот, Близнаци! Всичко, което не ви служи, може да е започнало да ви се отразява физически и тази нездравословна привързаност към някого може да е част от живота ви на този етап. Тези представители на зодията, които се намират във взаимоотношения, които по някакъв начин ги карат да се чувстват неспокойни, ще бъдат готови да се разделят с този тип токсичност.
Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден във вашия знак, но в края на седмицата ще премине в Телец. Това ще облекчи значително комуникацията в любовния ви живот, без значение дали сте във връзка или не.
Рак
Лунното затъмнение в един от най-сексуалните знаци в зодиака – Скорпион, ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката. Ако сте необвързани, това космическо събитие може да ви отведе към съдбовна, дълбоко променяща живота ви връзка с една изцяло нова любов. Както за търсещите своята половинка, така и за тези, които са във връзка, това е момент, в който могат да се отърват от потенциално токсичен модел, който сте имали в предишните си любовни истории.
Така например ако сте склонни да привличате партньори, които са обсебващи или контролиращи, най-накрая ще може да поставите лични граници. Любовта става все по-хубава за вас, Раци.
Лъв
Желанието ви да изградите дом с определен човек, буквално или метафорично, може да се разпадне. Когато започнем да се нуждаем от някого, повече от това да го желаем, това може да доведе до проблеми. Лунното затъмнение тази седмица може да напомни точно за тези проблеми. Това ще ви мотивира да се освободите от каквато и да е нездравословна привързаност, която може да изпитвате. Въпреки че може да е болезнено за вас, ще настъпи период, в който ще можете да „излекувате“ вашите емоционални рани.
Дева
Марс, планетата на действието ще се свърже с Нептун, планетата на духовността и илюзиите, във вашия сектор за партньорство. Това ще ви даде сила и решителност да предприемете действия по отношение на връзката си, за да създадете резултата, който желаете най-много. Но ако сте заседнали в нереалистична романтична ситуация, може бързо да загубите енергия за тази невъзможна любовна мечта. Вместо да станете жертва на фантазии, опитайте се да останете заземени.
Везни
Тази седмица на преден план ще излязат за вас вашата вътрешна увереност и достойнство, особено що се отнася до любовния ви живот. Лунното затъмнение ще укрепи вашия личен 2-ри дом, което предполага, че сте готови да се освободите от мисловен модел или рутина, които са били срещу вашето самолюбие и лоялност към себе си в миналото.
Време е отново да преминете към доверие и да си позволите да бъдете интимни и уязвими с настоящ или бъдещ партньор. Но преди това да се случи, знайте, че трябва да се отървете от онази част от вас, която е приемала много по-малко от това, което заслужавате.
Скорпион
Скорпиони, вие сте звездата тази седмица! Очаквани кървава Луна и лунно затъмнение във вашия зодиакален знак. Тези събития може да повлияят на любовния ви живот по няколко различни начина. Като за начало, сега може да почувствате истински копнеж да имате връзка и то такава, която наистина ще насърчи израстването на душата ви и ще ви помогне да се придвижите към следващата стъпка в живота ви.
Ако сте необвързани, с лекота ще привличате потенциални партньори към себе си. Обвързаните Скорпиони нека бъдат готови за новости и много положителни емоции с любимия човек.
Стрелец
В любовен план предстоят промени и за родените под знака на зодия Стрелец. Лунното затъмнение ще окаже влияние върху вашия 12-и дом в изключително сложния знак Скорпион. Енергията на Скорпиона може да се прояви като мания, притежание, манипулация и контрол.
Хубавото е, че ще имате възможността да се освободите от всяка токсична личностна черта, която корелира с по-тъмната страна на тази енергия на Скорпиона и особено що се отнася до любовта и интимността. Стрелци, вашият любовен живот е на път да стане много по-ярък.
Козирог
Козирозите ще успеят да постигнат известно удовлетворение тази седмица. Ще могат да се освободят от определен „враг“ в живота си. Този човек може да е започнал като приятел или романтична перспектива, но с течение на времето вероятно е започнало да става ясно, че по-скоро иска да ви контролира.
Може би тази личност не подкрепя вашите лични стремежи, вероятно дори проявява завист към успехите ви. Лунното затъмнение в началото на седмицата ще ви помогне да направите необходимите корекции в тази област.
Водолей
Състоянието на връзката ви може да бъде напът да се промени, благодарение на лунното затъмнение. Големи събития като брак или развод могат да бъдат част от тези любовни промени за вас. Сега може да промените взаимоотношенията си в положителна посока, но също така ще успеете и да се освободите от всички емоционални бариери, които пречат на щастието в любовта.
Риби
Проблемите с романтичната комуникация може да станат още по-сложни тази седмица, особено ако имате връзка. Меркурий остава ретрограден във вашия 4-ти дом на дома и семейството, след което ще премине във вашия комуникационен сектор. Бъдете търпеливи, особено ако комуникацията с любимия човек относно важни въпроси или като цяло не се получава гладко. Необвързаните Риби може да бъдат по-смели и дори да направят първата крачка към някого.

Print Friendly, PDF & Email