24.06.2024

Къща за гости “КРЕБС” – за незабравима почивка в град Сопот

Ако търсите красотата и спокойствието на планинските склонове, уютно и гостоприемно местенце, далеч от градския шум, Вашето място за почивка е къща за гости “КРЕБС” в град Сопот.
Тя е разположена на 150м от центъра на родния град на Иван Вазов, а интересен факт е, че граничи с известния метох, където се е укривал Васил Левски.
Още с отварянето на портата на къща за гости КРЕБС – Сопот, ще попаднете в широк двор, осеян с цветя и зеленина, където за приятните мигове под прохладата на лозата са осигурени шезлонги, барбекю, голяма маса и столове. Децата пък ги очакват забавления на люлки и пързалки.
Къщата разполага с 10-12 места, разпределени в две двойни и две тройни стаи на втория етаж. Всяка има самостоятелен санитарен възел, климатик и телевизор, както безплатен безжичен интернет на територията на целия имот. За незабравими вечери, на първият етаж е разположена голяма трапезария с кухненския бокс.
Сопот е разположен в плодородната Стремска долина на 510 м надморска височина, в самите поли на Стара планина и се намира на 5 км, западно от Карлово. Ако изберете града за своята почивка, там ще може да посетите редица забележителности, като къща-музей “Иван Вазов”, Сопотски девически манастир „Въведение Богородично“, Сопотски манастир „Възнесение Христово“, Сопотски водопад, Средновековната българска крепост, кацнала на висок каменен рид Аневското кале, родната къща на Васил Левски в Карлово и други.
Къща за гости КРЕБС – Сопот: ул. “Йордан Войвода” № 3
Телефон за резервации: +359 888 279 952
За повече информация, посетете сайта на къщата.
Заповядайте и в Къща за гости КРЕБС в гр. Шумен, ул. “Хан Крум” 1
Телефон за контакти и резервации: 0888 281 057 и 0888 206 200

Print Friendly, PDF & Email