30.05.2024

Късметлия от Тервел получи чисто нова кола от „ТОТО 2 – 6 ОТ 49“

                Екипът на Български спортен тотализатор организира специално събитие в град Тервел. Поводът бе връчването на чисто нов градски автомобил Форд Фиеста на късметлия от града. Возилото е спечелено чрез жребий от играта „Тото 2 – 6 от 49“ в 67-ми тираж, който се проведе на 22.08.2019 г. Това е третият чисто нов автомобил, който късметлия от Добричка област печели в рамките на една година. Освен удобната градска кола от СПОРТ ТОТО  раздадоха още куп други печалби. Музикални изпълнения и специалната ТОТО томбола превърнаха деня в истински празник за всички присъстващи.

                Късметлията, който ще подкара чисто новия автомобил, е Тодор Куртев. Той е дългогодишен участник в игрите на СПОРТ ТОТО и почти не пропуска тираж. Тодор залага на постоянни числа. За печалбата научил, когато проверил фиша си онлайн. В първия момент не повярвал и решил да отиде лично и в близкия тото пункт, за да е напълно сигурен. Когато съобщил радостната новина на съпругата си, тя също много се зарадвала. С придобивката щастливото семейство планира да обиколи България.

                Ключовете за автомобила Тодор получи от г-жа Петя Иванова – директор на Североизточна регионална дирекция на БСТ. „Поздравления за Тодор! На всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО пожелавам много късмет и големи печалби. Дано 105-ият тото милионер е от нашия регион“, добави г-жа Иванова.

                По време на събитието бе организирана и специална ТОТО томбола. 10 късметлии грабнаха от нея страхотни подаръчни комплекти

Print Friendly, PDF & Email