25.02.2024

Кубрат: Когато стана световен шампион, ще се бия с Тайсън Фюри всеки ден

По-малко от две седмици преди мача си с Райдъл Букър в Калифорния, Кубрат Пулев се чувства в страхотна форма и гледа целеустремено към световната титла в тежка категория.
„Не знам много за Букър, но е достатъчно. Гледал съм два негови мача и мисля, че аз съм много по-добър. Чакам победителя от двубоя между Антъни Джошуа и Анди Руис. Не знам кой ще спечели. Руис е сериозно подготвен, може би ще спечели за втори път“, каза Кобрата в интервю за изданието boxingscene.com.
Българинът бе попитан за коментар относно последните изяви на Тайсън Фюри като кечист и евентуален сблъсък между двамата.
„Тайсън Фюри ми написа в интернет, че може да се бие с мен навсякъде – на улицата, дори като кечист или в ММА мач. Аз съм подготвен за каквото пожелае той. Готов съм за него навсякъде и по всяко време. За мен най-важна е световната титла. Когато стана световен шампион, съм готов да се бия с Тайсън Фюри всеки ден.“, категоричен е задължителният претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF).
„Сега имам много опит. Чувствам, че имам много енергия, много съм бърз и силен и се намирам в най-добрата си форма. В бъдеще феновете ще виждат нови, силни победи.“, обеща 38-годишният Пулев.
Източник: novsport.com

Print Friendly, PDF & Email