27.05.2024

Крушарски: Георги Илиев е твърд, през зимата спира

Президентът на Локо Пловдив Христо Крушарски говори пред „Тема Спорт“ за предстоящия мач със Славия утре от 15:00 часа в „Овча купел“: „Едни и същи въпроси ми задавате преди всеки мач. Аз ви повтарям същите думи и вие пак си питате. Казвам ви, че отново ще бием. То това и се случва в последно време, така че явно има пол­за от думите“, заяви Крушар­ски.
По отношение на ситуа­цията с Георги Илиев и Стивън Езе, които са пред напускане през зимата, Кру­шарски коментира: „На Езе още чакаме да му дойде ак­ълът. Ще изчакаме още мал­ко, според мен ще се осъзнае и ще подпише нов договор. При Георги Илиев нещата са по-различни. Той е твърд -спира през зимата. Истински мъжкар, защото държи на ду­мата си. Въпреки че играта му върви, Жоро е категори­чен, че няма да продължи и напролет. В събота му че­ститих за рекорда по уча­стия в елита. Казах му, че ви­наги е добре дошъл в Локомо­тив, ако иска да работи в клуба. Портата е широко отворена за него“, допълни Крушарски.
Днес от 13:30 часа Георги Илиев ще бъде награден за футболист №1 на миналия кръг, в който черно-белите победиха Черно море с 1:0. В тази среща Илиев записа рекордното в историята уча­стие №455 в елита.
За финал провокирахме Крушарски – кой ще спечели дебат между него и друг соб­ственик, който не се пази от медийни изяви – Венци Стефа­нов. В типичния си стил сил­ният човек в Локо отговори: „С Венци Стефанов имаме различен стил на игра. Той е малко по-силов, аз съм по-ди­ректен. Той ги забива, а аз ги разковавам!“.
Източник: novsport.com

Print Friendly, PDF & Email