01.03.2024

Кметът на община Добричка Соня Георгиева провежда срещи със жителите на селата

Кметът на община Добричка Соня Георгиева провежда срещи със жителите на селата. „Ползотворна беше срещата с жителите на селата Бдинци и Вратарите. Обсъдихме проблеми и тяхното решаване със съдействието на община Добричка. Сред най-наболелите казуси се очертаха осигуряване на лекарска практика и състоянието на вътрешната инфраструктура. Поех ангажимент да направя всичко възможно и в кратки срокове да има разумно решение по поставените въпроси”, каза Георгиева.
Кметът Соня Георгиева се срещна и с млади родители в село Стефан Караджа. Поради близостта си до областния град, селото се радва на голям интерес от млади хора, които са решили да живеят на село, търсейки по-спокоен живот. Това води до завишена роля на местната власт, която трябва да се грижи за добрите условия в детските градини, да поддържа местата за отдих и зелените площи.
Георгиева е уверила младите семейства, че това ще бъде първостепенен ангажимент на кметския екип и в следващите четири години, особено в населените места с функционираща образователна инфраструктура. ДТ

Print Friendly, PDF & Email