24.07.2024

Кандидат-кметът на ГЕРБ в Каварна и приятели подаряват открита класна стая на децата

Общинският съветник и общински ръководител на ГЕРБ – Каварна, Йордан Стоянов, заедно с приятели и съмишленици, ще изненадат учениците и учителите от СУ „Стефан Караджа” в Каварна.

В навечерието на новата учебна година те приключиха работата по изграждането на Класна стая на открито. Със собствени сили и средства те изработиха от дървени материали маси, столчета и чинове. Осигурени са черна дъска и голямо дървено сметало.

„Целта ни е там учениците да провеждат часовете си на открито, да излязат от традиционната класна стая и да се разнообрази учебният процес. Надяваме се там да прекарват най-интересните часове, свързани с екологичното възпитание и природните науки”, сподели Йордан Стоянов. Той пожелава на всички учители, ученици и родители „На добър час през новата учебна година!”

Припомняме, че Йордан Стоянов е номиниран за кандидат-кмет на Каварна от ГЕРБ. Той се ползва с авторитет сред съгражданите си, а новата инициатива доказва, че отношението на каварненци към него е напълно заслужено.

Print Friendly, PDF & Email