31.05.2024

Кандидат-кметът на Балчик – Атанас Атанасов, с мощна подкрепа

Лично вицепремиерът Красимир Каракачанов, вицеадмирал Пламен Манушев, областният управител Красимир Кирилов и председателят на ОбС-Добрич – Иво Пенчев, гарантираха пред препълнената зала с гласоподаватели, че изборът им ще е успешен за местните хора

Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов лично подкрепи кандидата за кмет на Балчик Атанас Атанасов. Вчера той участва в три срещи с обществеността в Оброчище, Кранево и Балчик. Да подкрепят Атанас Атанасов на срещите бяха областният управител Красимир Кирилов, вицеадмирал Пламен Манушев – областен координатор на ГЕРБ-Добрич, както и председателят на ОбС-Добрич, Иво Пенчев. Атанас Атанасов е номиниран от ВМРО и е подкрепен от местната коалиция, в която участват и ГЕРБ, и СДС.

„Призовавам Ви да гласувате, защото втори втори шанс за промяна на Балчик няма да имате. В момента кандидатите за кмет на Община Балчик са само двама. Това означава, че още на първи тур единият от тях ще стане кмет. Дори с разлика от един глас. Атанас Атанасов е достоен, честен човек! Изберете него, за да спре упадъка на Балчик!“.

Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

„Вече три мандата има зад гърба си настоящият кмет на Балчик. През това време беше независим, от БСП, от къде ли не. Видяхме какво направи. На тези местни избори лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов заръча да намерим стойностен човек и да съсредоточим силите си той да стане кмет. За да стане Балчик едно добро място за живеене, с възможности за работа и достойно заплащане както за млади, така и за по-възрастни. Не случайно ние избрахме Атанас Атанасов. Когато го предложихме на премиера, той също го одобри. Разказвам Ви всичко това, за да знаете, че зад Атанас Атанасов стои лично Бойко Борисов. Зад него днес стои с пълните си възможности държавата.“, каза от трибуната областният лидер на ГЕРБ-Добрич, вицеадмирал Пламен Манушев.

„Добре е, когато стане кмет Атанас Атанасов, да помисли за хора в администрацията си, които да знаят румънски, английски, руски. Балчик е прекрасен град. Световно известен. Тези специалисти ще му помогнат да развие туризма, а това ще даде възможност за по-висок стандарт на жителите му.“, заръча Иво Пенчев. Председателят на ОбС-Добрич, който е и кандидат за общински съветник от ГЕРБ в Добрич, изтъкна, че е построил десетки къщи на чужденци и собствениците им биха били чудесна реклама за възможностите на Балчик и в бизнес-отношение.

„Изправен съм пред Вас с цялата отговорност на решението ми да бъда кандидат за кмет на любимия ми, на родния ми Балчик.
Няма да скрия от Вас, че взех това решение трудно заради ангажимента, който ще поема пред съвестта си и пред Вас.
Смятам, че всички ние можем да живеем по-спокойно, по-сигурно и по-лесно.
Искам, както всички в Балчик, да имаме лесен достъп до администрацията и адекватни решения от нейна страна на проблемите ни.
Балчик да започне да работи за хората си, да инвестира в бъдещето на децата ни.
Кметът да бъде откриван в кабинета си и срещан сред хората. Екипът му да работи за балчиклии. Даденостите на града ни да бъдат справедливо използвани в полза на гражданите му.
За мен, като човек роден и живеещ в Балчик, е много важно, когато изляза на улицата да Ви срещам с открито лице, знаейки – и Вие, и аз, че сме сторили всичко възможно за добруването ни – на нас, на семействата ни, на близките ни и на града ни.“

Listovka_

С тези думи Атанас Атанасов се обърна към препълнената зала.

Той представи и кандидатите за общински съветници на местната коалиция ГЕРБ+СДС+ВМРО.

„Листата е от човечни хора, не просто специалисти. Повече от половината от тях не са партийни членове. Никоя партия не ни е налагала кого да номинираме за общински съветник.“, категоричен бе Атанас Атанасов.

Той подчерта, че нищо не е предопределено. Че няма предрешени избори и вечни управници. Хората на община Балчик сега имат само един шанс. На 27 октомври, с гласовете си, да изберат как да живеят следващите четири години в Балчик.

Print Friendly, PDF & Email