24.06.2024

Йордан Йорданов: Да обединим съгражданите си в каузата Добрич

Досегашният градоначалник обеща, че няма да води агресивна кампания с фанфари и фойерверки, а ще работи с хората за решаването на проблемите им както през изминалите 4 години

Кметът Йордан Йорданов заяви, че е готов да се пребори за втори мандат, заедно с екипа си, с който е работил през изминалите години. Йорданов е един от деветимата, регистрирани в Общинската избирателна комисия претенденти за кметския стол. Той  е издигнат от местна коалиция, включваща Движение „България на гражданите”, Съюз на свободните демократи , НДСВ и Глас народен.

Ето какво каза Йордан Йорданов при старта на предизборната си кампания.

„Вече много ясно се вижда какво е да имаш голям отбор. Ние показваме отбора на Добрич.

Преди да продължа напред, искам да се върна назад. Преди 4 г. аз и моят екип решихме да се кандидатираме като кмет и съветници, защото вярвахме, че Добрич има нужда от промяна. Промяна в начина на вземането на решения. Промяна в начина на комуникация между граждани и институции.

Тази промяна днес, мога да заявя, че е факт.

Междувременно в нашия град се случиха много неща. Хората станаха по-активни и по-критични. Реализирахме проекти, които никой преди нас не успя. И вярвам, че ще изберем заедно развитието пред застоя и ангажираността пред безотговорността.

Всички хора, които виждате да стоят до мен, са хора с потенциал и експертиза.

С тези хора, аз заявявам категорично, че ще управляваме втори мандат.

За нас най-важното е, за всички тук – заедно е, че нашата цел е да обединим Добрич, да обединим добричлии в една кауза. Нашата кауза е нашият град.

Няма да правим агресивна кампания. Няма да правим кампания с фанфари и фойерверки.

През следващите 30 дни ние ще покажем какво сме свършили за 4 г., а след това и програмата, която искаме да реализираме през следващите 4 г.

Днес е едно символично откриване, без фойерверки и фанфари, както вече казах.

Благодаря на всички хора, че вървим заедно към победата!

Най-важната победа е обединението на всички мои съграждани за каузата Добрич!

Това, което ще видите през следващите 30 дни е това, което сме правили през последните 4 г. – работата ни с хората и решаване на проблемите им.

Пожелаваме си успех!“

На официалното представяне звучаха популярни джаз пиеси с авторски аранжимент от акустична формация в състав Меги Саркисян – вокал , Красимир Костадинов – саксофон, Стела Стойкова – ударни, Велислав Аспарухов – контрабас  и Чавдар Гочев – китара.

Print Friendly, PDF & Email