07.07.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Ицо Хазарта към К. Костадинов: Не съм си построил къща с партийна субсидия

Остра критика към „Възраждане“ и лидера й Костадин Костадинов направи Христо Петров – Ицо Хазарта в предаването на Мария Цънцарова по БТВ.
Вие сте в много в много топли отношения с „Възраждане“, отбеляза Цънцарова.
„Виждам една лъжа. Разпознавам я от много време. Знам каква е целта на тази лъжа. Пез последните месеци го търпя на гърба си. През последните години развивах бизнеса и музиката си. Внесъл съм стотици хиляди левове под формата на данъци и осигуровки. Не съм бил в някоя община на заплата, не съм прескачал от партия на партия, не съм си построил къща от парийна субсидия и макар да имаме на изборите 10 пъти повече гласове от лидера на тази партия аз не съм си позволил да говоря от името на народа.“, каза Петров.
Цънцарова реагира: „Говорите за Костадинов. Сега ще поиска право на отговор и ще бъде нечувано и невиждано“.
Това не ме касае, каза Петров.
Естрадните певци са посланици на едни търговци, които имат всички признаци на една руска партия, която иска с руски мръсни пари да изкарат България от Европейския съюз. Това заяви пред bTV народният представител от „Продължаваме промяната“ Христо Петров-Ицо Хазарта.
„Идеята на цялата тази кампания за БГ музиката изобщо не е да се върти повече българска музика. Това е едно партийно мероприятие. Факт е, че вече трета седмица „всичката Мара втасала“, а ние занимаваме хората с това някой да се показва и да казва как той прави много за българското и как иска да го защити“, обясни той.
„Слушах много внимателно естрадните изпълнители, които бяха в Комисията. Аз се държах и продължавам да се държа доста уважително с тях. Изслушвах ги – нещо, което не видях в замяна. Опитах се деликатно да им кажа няколко пъти, но те явно не разбират, че те са част от кампанията на едни търговци, които имат всички признаци на една руска партия, която иска с руски мръсни пари да изкарат България от Европейския съюз. И те са нейни посланици в тази кампания“, добави Хазарта.

Print Friendly, PDF & Email