24.06.2024

Информационен бюлетин 2 август 2019 г.

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР- ДОБРИЧ

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ

НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОД НА МВР ДОБРИЧ

2 август 2019 г.

  1. Управление на МПС след употреба на наркотични и упойващи вещества –
  2. Извършени проверки за употреба на алкохол –

–  Употреба на алкохол до 1,2 промила –

–              Употреба на алкохол  над 1,2 промила –

  • Установени нарушения за превишена скорост –
  • Неправоспособни водачи –
  • Съставени актове по ЗДвП –
  • Съставени фишове по ЗДвП –
  • ПТП –
  • ПТП ранени –
  • ПТП загинали –

На 1 август, около 15:00 часа в град Каварна е извършена проверка на криминално проявен 34-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,4 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 август, около 11:45 часа в град Добрич е спрян за проверка микробус „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 34-годишен мъж. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 август, около 01:10 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от 24-годишен мъж, известен на МВР. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на кокаин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 август, около 10:00 часа е извършена проверка на частен имот на територията на с. Спасово, обл. Добрич, обитаван от 19 годишен мъж. В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.

2.8.2019 г.                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

Print Friendly, PDF & Email