20.06.2024

Заместник-министърът на вътрешните работи връчи 20 бойни пистолета „Валтер“ на шуменски полицаи

Заместник-министърът на вътрешните работи Николай Николов каза, че се полагат сериозни усилия за подобряване на личната защита, уменията и битовите условия на полицаите. Снимка: ОДМВР – Шумен Снимка: ОДМВР – Шумен Снимка: ОДМВР – Шумен
Заместник-министърът на вътрешните работи Николай Николов връчи 20 бойни полуавтоматични пистолета „Валтер“ за нуждите на служителите на ОДМВР-Шумен, съобщиха от пресцентъра на полицията.
„Превъоръжаването и получаването на нови помощни средства е дълъг процес, който се надявам да доведем до край. Получавате висока оценка за работата си. Разчитаме, че това ще продължи, ще запазите доброто име на службата, за да повишим усещането за сигурност на гражданите“, каза зам.-министър Николов.
Късоцевното оръжие е разпределено в различни сектори и отдели в областната дирекция и в районните полицейски управления.
Директорът на ОДМВР-Шумен ст. комисар Георги Гендов е благодарил на ръководството за подмяната на въоръжението на служителите и за усилията за подобряване на финансовото и материалното осигуряване, съобщават още от полицейския пресцентър.

Print Friendly, PDF & Email