09.08.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Женски хороскоп за юли

Динамичен месец
Новият месец юли започва със „сблъсък“ на Марс и Плутон, създавайки борби за власт, но и високо его. Ако изпитате вътрешен конфликт или попаднете в такъв, направете крачка назад и преоценете ситуацията, вместо да подхранвате токсичността и кавгите.
Меркурий и Сатурн носят повече яснота след 2 юли. Важно е да сме търпеливи, защото дори и да има напрежение в началото на юли, то ще намалее.
Повече вижте в женския ни хороскоп.
Жената Овен
Дами, през юли слушайте тялото си и следвайте сърцето си. Новият месец ви предоставя възможност да откриете неизползвани ресурси, особено когато става въпрос за вашето вродено любопитство и цялостно чувство за сигурност.
Разбира се, в началото може да се почувствате малко напрегнати, така че е важно да намерите изход за освобождаване на стреса и натрупаната отрицателна енергия. Знайте, че вие се намирате в период на трансформация. Направете себе си приоритет и следвайте целите си, през юли ще можете да направите поне един голям ход в живота си.
Жената Телец
Звездната карта разкрива, че през новия месец ще успеете да трансформирате възгледите си и да разширите чувството си за осъзнаване. Въпреки това, ако нещата изглеждат сякаш са в застой в началото на месеца, не се обезкуражавайте. Бурната квадратура на Марс към ретроградния Плутон ще хвърли светлина върху всичко в живота ни и това как гледаме на него.
Помислете върху това дали наистина вярвате, че чувствате, че живеете пълноценно? Има ли нещо, което бихте искали да опитате, но не сте склонни да поемате необходимия риск? Следвайте интуицията си и не се страхувайте да се отдадете на щастието си. Емоционалната уязвимост е вашата супер сила този юли. При нужда от съвет се допитайте до близки хора, които ви подкрепят.
Жената Близнаци
Вашите визии за бъдещето са отражение на вашето чувство за сигурност, скъпи дами. Така че, ако имате усещането, че събитията в живота ви се променят, това е само защото сте в разгара на значителна трансформация. Ще постигнете напредък в това да изразявате своите емоции и желания. Месецът ви предоставя възможност за създаването на нови и ценни връзки, които могат да се превърнат в добро приятелство.
Някои от вас ще се вдъхновят да изследват други професионални пътища и хоризонти. Поемате водещата роля в социалния си живот и това е еднакво удовлетворяващо, както и вдъхновяващо. И въпреки че може да има някои промени по отношение на вашите дългосрочни цели, продължавайте уверено напред.
Жената Рак
Скъпи дами, сезонът на Рака ви носи много вълнуващи моменти. Това е вашето време, честит рожден ден на тези от вас, които празнуват през юли!Е, не всичко ще бъде идеално. Началото на месеца може да бъде по-напрегнат период за вас, когато става въпрос за работа. Внимавайте с отрицателните емоции, бъдете търпеливи и не забравяйте с любимия човек да се подкрепяте взаимно.
Звездите показват, че предстои период за вас, в който ще може да разперите крилата на вашите идеи. Важно е обаче да бъдете упорити и когато е нужно да ползвате нов ход за реализиране на идеите ви. Бъдете отговорни в работата, успехите няма да закъснеят.
Жената Лъв
За Лъвиците юли месец ще бъде период, в който е добре да обърнат внимание и на почивката си. В началото на месеца може да имате някои притеснения. Независимо дали в личен или професионален план, има важни решения, които трябва да вземете, затова е важно мисълта ви да бъде ясна. Ето защо не пропускайте да се отдавате на приятни занимания, спорт, йога, медитация. Планирайте всичко внимателно и не бързайте при взимането на решения.
Жената Дева
Дамите родени под този зодиакален знак ще гледат напред с надежда, че ги очаква нещо хубаво и това е повече от прекрасно. Юли ви носи ярки емоции с близки, приятели, пътувания. Освен това ще сте много по-мотивирани и вдъхновени да развивате себе си като личност. Някои от вас имат силното желание да започнат своята лична трансформация, която е и градивна и ще могат да поставят нейното начало.
Грижете се добре за тялото си и записвайте всички идеи, които ви хрумнат, някои от тях може да ви потрябват след време.
Жената Везни
Чувството на дисбаланс между личния и професионалния живот е почти неизбежно, когато сте в средата на създаването на стабилност, така че не бъдете толкова строги към себе си. През новия месец връзките ще бъдат във фокуса ви, независимо дали става въпрос за тези, които сте създали в работата, любовна връзка или роднинска. Ще имате желание да постигате успехи, но проверявайте добре документации, информацията, която достига до вас. Любовта ще ви зарежда с приятни емоции, затова не ѝ обръщайте гръб за сметка на работата.
Жената Скорпион
През юли ще имате както трудни, така и чудесни моменти. Най-хубавото е, че ще се наслаждавате на вашето пътуване през живота. Може би е време да оставите нещо в миналото и да се освободите от нещо, което е като примка около вас. Юпитер ще окаже влияние върху вашия 6-и дом на отговорността.
Бъдете внимателни при формирането на договори, споразумения, не „отхапвайте повече, отколкото може да сдъвчете“. Не забравяйте за лятната си почивка и релакс, тя ще ви помогне да съберете нови сили, които ще са ви нужни по време на сезона на Лъва, за да постигнете поне една част от целите, които сте си поставили.
Жената Стрелец
Да удовлетворите личните си желанията и да бъдете дейни в работата може да се окаже трудна задача за вас. Марс и Плутон обаче носят нова енергия. Независимо дали става дума за личния ви живот или кариерата ви, юли ще подчертае някои теми, които може да се окажат емоционални за вас. Дали да останете или да продължите напред? Има ли смисъл в дългосрочен план? Ще успеете да преминете през някои препятствия и да стигнете до определени истини.
Но сезонът на Лъва, който ще настъпи след 22 юли ви носи ентусиазъм, приключения, креативност и романтика. Може да намерите ново хоби, хубав работен проект, а защо не и нова любов за самотните.
Жената Козирог
Динамично начало на месеца. Ще ви вълнуват договори, работни въпроси. Така или иначе, опитайте се да се отървете от борбите за власт и конкурентните състезания, тъй като това само ще ви създаде напрежение. През юли е важно да изчистите онези емоции и вярвания, които вече не резонират с вашата визия, самочувствие и които се отразяват отрицателно на личността ви.
Що се отнася до сезона на Лъва, който настъпва на 23 юли, някои от вас може да решат да надградят връзката си на следващото ниво. Очаква ви трансформация, а с нея и хубави неща.
Жената Водолей
Дамите Водолеи ще бъдат заредени с положителни емоции. Вдъхновение, реализиране на идеи, промяна на рутината ще бъдат водещи за вас. Планетата на късмета – Юпитер, носи изобилие и разширяване на вашите възможности от пътувания и надграждане на умения. Това означава, че след като сезонът на Лъва настъпи на 23 юли, ще имате увереността, смелостта и енергията, необходими, за да се грижите за вашите взаимоотношения и идеи.
Жената Риби
Юлската квадратура Марс-Плутон може да предизвика всичко – от борби за власт до чувство на ограничение, както по отношение на усещането ви за сигурност, така и по отношение на индивидуалната свобода.
Но винаги се появява светлина в тъмното, не го забравяйте. Някои от вас може да усетят напрежение в работата или любовните връзки. Грижа за себе си, здравословни навици, ще ви помогнат да преминавате по-лесно през трудните моменти, за да може да се насладите на хубавите, които ви очакват.
az-jenata.bg

Print Friendly, PDF & Email