28.01.2023

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Женски хороскоп за декември

Динамичен месец, но и интересен
Новолунието в Близнаци на 8 декември ще доведе до разочароващи финали за някои представителки на зодиака. Венера в Козирог ще ни накара да се почувстваме по-зрели, мотивирани и по-способни да поставяме граници. Преминаването на Юпитер в знака на Овен на 20 декември ще ни напомни да си поставим нови цели, с които да достигнем и нови висоти. Навлизането на Слънцето в работливия Козирог ще се случи на 21 декември, а това носи нова енергия в работен план. Това е времето да преследваме най-високите си стремежи с решителност. Шансовете за успех не са никак малки.
Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп за декември.
Жената Овен
През последния месец от годината вашето самочувствие и положителна нагласа за бъдещето ще се повишат. Въпреки това, преди да продължите напред с нови дейности, прегледайте всички задачи, които сте прескочили, за да ги завършите бързо. На 23 декември ни очаква новолуние в Козирог. Тази космическа енергия ще ви подкрепи в поставянето на нови основи в кариерата ви. Правете нещата бавно и стабилно, и помнете – съдбата е благосклонна към смелите. Весели празници!
Жената Телец
Дами, ако сте били невнимателни или прекалено снизходителни към разходите си, може да се наложи да преразгледате бюджета си или да прекратите платени абонаменти, които вече не предлагат същата стойност. Опитайте се да мислите дългосрочно с планирането си, особено когато наближаваме сезона на Козирога на 21 декември. Звездите ви съветват да бъдете упорити пред всички предизвикателства, които създават дистанция между текущата ви ситуация и живота, който искате да живеете. Вашите проекти може да напредват бавно този месец, но имайте вяра, че упоритата работа в настоящето ще гарантира вашия непоклатим успех в бъдеще.
Жената Близнаци
Новооткрито вдъхновение може да ви накара да мечтаете за нови перспективи за кариера през декември. Но пълнолунието във вашия зодиакален знак на 8 декември ще ви подкани да промените възгледите си за живота и подхода си към преследване на целите. Предизвикателства няма да ви липсват, но именно това ще ви накара да разберете по-конкретно какво искате да постигнете. Време е да инвестирате в бъдещето си, като поставите ясни намерения и сте последователни в действията си.
Жената Рак
Юпитер в Овен ще ви накара да се почувствате овластени и амбициозни този месец. Вярвайте в силата си да постигнете всичко, което си поставите за цел, дами. С напредването на месеца ще поставите по-голям фокус върху партньорствата си, като повишите стандартите си, поддържате реалистични граници и управлявате очакванията на другите хора. Уверете се, че се придържате към същите стандарти, които очаквате от другите. Декември е време не само за почивка, но и за поставяне на нови цели.
Жената Лъв
Понякога плановете ни не се осъществяват така, както ни се иска. През последния месец на 2022 не губете надежда, ако при вас се случи този сценарий. Месецът е подходящ да възродите една мечта, цел, която не е достигнала пълния си потенциал. Напредването може да не е толкова бързо. Не забравяйте, че всяка представена възможност е шанс да подобрите предишната си работа. Не се отказвайте. За да останете мотивирани, погледнете на нещата от по-голяма перспектива и това, което се стремите да постигнете.
Жената Дева
За някои от вас, декември може да донесе изненади, нови познанства и нови любовни емоции. Действайте бавно и стабилно, и дайте на себе си и на човека, когото харесвате, шанс да развиете нещо хубаво помежду ви. В работата се подгответе за нови предизвикателства, които ще тестват вашия баланс. Ще имате доста отговорности, затова се опитайте да намерите равновесието между работата и личния ви живот. Пренастройването на вашите граници и приоритети може да ви помогне да се измъкнете от неприятностите, ако има такива.
Жената Везни
Да живеете с мисълта за бъдещето може да ви разсее от това, което се развива в настоящия момент. Този месец ще срещнете нови възможности за развитие на пълноценен личен живот, който ще ви вдъхнови да живеете за днес, а не за утре. Прекарвайте повече време с любими хора, които ви карат да се чувствате щастливи, сигурни и здраво стъпили на земята. Може да се установите в нов дом или да преустроите сегашното си жилище.
Жената Скорпион
Ако се налага да взимате важно решение, свързано с финанси, помислете дали е добре да се допитате до специалист за мнение. След новолунието в Козирог на 23 декември може да забележите значителна промяна в мисленето, в която ще се почувствате по-решителни и сериозни. Вашата откровена честност може да накара другите да повярват, че сте твърде песимистични. Внимавайте за тона си, когато говорите истината. Ако налице е объркване на емоциите, не бързайте с взимането на важни решения. Звездите ви канят да си организирате едни хубави празници и да посрещнете 2023-а с нови цели и положителна настройка.
Жената Стрелец
Звездната карта разкрива, че в последния месец на годината може да ви очакват предизвикателства във вашите партньорства. Възможно е дори някои от тях да приключат. Въпреки това може да успеете да спасите нещата, като преразгледате разговори или конфликти, които са били неглижирани. Периодът е подходящ да помислите къде имате място за повече лично израстване и как може да поемете повече отговорност за себе си в бъдеще. Това ви носи нови пътища, вълнуващи моменти и късмет.
Жената Козирог
Началото на декември може да е малко по-тревожно за вас, да имате предизвикателства, които да ви накарат да коригирате или да прекратите проекти, заради които се тревожите твърде много. След 21 декември, когато Слънцето влиза във вашия знак, ще почувствате повишаване на мотивацията и това ще ви помогне да насочите живота си в ново направление, като поставите основите за нови лични цели. Бъдете търпеливи със себе си, ако се чувствате объркани през това време, и визуализирайте версията на себе си, към която се стремите, вместо да се спирате на недостатъците си.
Жената Водолей
Случайните връзки може да достигнат естествен край този месец, особено ако не сте получавали това, от което се нуждаете от тях. Но това е възможност да се съсредоточите върху преследването на това, което искате, без да се разсейвате. Краят на годината е динамичен, но и удовлетворяващ, защото завършвате един цикъл с постигнати успехи, поставено ново начало в различни направления. Дори и да не го осъзнавате, когато пред вас се появи трудност, избягвайте да се самоизолирате. Всичко е преодолимо. От друга страна, не си затваряйте очите за нещата, които не ви харесат. През декември се разделяме с онова, което не работи за нас, не ни носи радост, за да посрещнем новото.
Жената Риби
Нептун може да ви накара да сложите отново розовите си очила. Няма нищо лошо в това да избирате да виждате по-светлата страна на живота, но просто се уверете, че не си затваряте очите за истината. Докато настъпи сезонът на Козирозите на 21 декември, ще изпитате повишаване на увереността и мотивацията, които ще ви помогнат да предприемете стабилни стъпки към сбъдването на мечтите ви. Само не забравяйте да си зададете реалистични очаквания; успехът не се случва за една нощ, дами.

Print Friendly, PDF & Email