22.07.2024

Добричлийка с мил жест към кмета за спазеното му обещание

Кметът на Добрич – Йордан Йорданов, получи мил жест от добричлийка след спазен облог. При разяснителната кампания по асфалтирането на улиците в града след приключването на водния цикъл Йорданка Игнатова говорила с градоначалника и изказала съмнения, че улицата, на която живее – ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ще бъде ремонтирана в срок. В непринудения разговор между двамата се стигнало до договорка, ако улицата е готова във времето, в което гарантира кмета, тя ще му направи чудна питка, с каквито била известна.

Преди дни дамата, която се оказало, че е педагог в едно от добричките училища, се обадила на кмета Йордан Йорданов и му припомнила уговорката, като предложила да спази своята част от нея и му донесе домашна питка.

Питката беше изключително вкусна, споделиха от кметския екип пред изданието ни. Истинският сюрприз обаче била огромна торта. В ролята на майстор-сладкар се проявила сестрата на Йорданка Игнатова. Тя решила да си възползва от срещата с кмета и да ми благодари с торта за санирането на блока, в който живее.

Print Friendly, PDF & Email