07.07.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Днес Венера влиза в Близнаци – трудно ще създаваме трайни любовни връзки

Период на флиртове
Днес на 22 юни Венера влиза във въздушния знак Близнаци и ще остане в него до 17 юли. Ако погледнем достатъчно отблизо всичките си взаимоотношения, започваме да забелязваме как стиловете на общуване и взаимодействията, на които сме свикнали в детството си, се повтарят във връзките ни като възрастни.
Ето защо може да обърнем внимание на старите поведенчески модели. Близнаците са любопитни, а когато планетата на любовта прави транзити в този знак, нашето любопитство ни мотивира на романтично и социално ниво. Чували ли сте, че „разнообразието е подправката на живота“? Сега това ще бъде нашето мото, тъй като ще сме по-общителни, комуникативни, очарователни и заинтересувани.
От друга страна е възможно да поддържаме дистанция на емоционално ниво. Привличането сега може да започне с думи, тъй като сме склонни да се свързваме по-лесно на ментално ниво по време на този транзит. Не бива обаче да забравяме, че Близнаците са известни донякъде и със своето непостоянство или незаинтересуваността към дълбочината.
Желанието ни за флирт, секс се повишава. Това, за което трябва да внимаваме в новите взаимоотношения е дали нашата нагласа съвпада с тази на отсрещната страна. Това означава да заявяваме предварително своите очаквания и намерения, за да не останем разочаровани впоследствие.
Транзитът на Венера в Близнаци е различен от този в Телец. Докато Телецът е по-сдържан по отношение проявата на силни чувства, Близнаците дават една лекота. По-дълбок интерес към даден човек може да възникне в процеса на общуване. Лесно създаваме нови контакти, защото Близнаците са комуникативни.
Венера в Близнаци ни настройва за лесни връзки, настоява за кратки контакти и нови усещания. През този период може да създадем важни за нас приятелски взаимоотношения, да флиртуваме неангажиращо. Сега създалите се любовни връзки е малко вероятно да бъдат дълготрайни.
Тъй като Венера е планетата и на парите, докато е в знака на Близнаци може да очакваме и малък приток на пари от различни източници.
Докато транзитът ще ни дава много блага, той има и отрицателни аспекти и те ще са във взаимоотношенията ни. Прекалената ни доверчивост и несериозните познанства могат да доведат до разочарования, а в някои случаи и до материални загуби. В този период не е добре да вярваме на празни думи и обещания. Важно е и да внимаваме как харчим парите си. Не е добра идея да даваме пари назаем.
az-jenata.bg

Print Friendly, PDF & Email