25.02.2024

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНИЕ – ЗА ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА

В надпреварата наречена Местни избори, ние – коалиция „Демократична България Обединение“ представяме своята листа от кандидати за общински съветници съставена предимно от граждани със или без партийна принадлежност, но убедени в силата на демократичните принципи! Открито и сърцато ще разбиваме стени, ще печелим доверие! Защото именно в недоверието се състои бариерата между хората и общинското управление.

Заявявайки своята готовност да работим за развитието на Добрич, като стъпваме здраво на основата от християнските ценности и търпимост ще работим с мъдростта на своя опит и с енергията на младостта. Листата ни е един екип, събран да остане задружен през целия мандат! Така всеки глас на избирател ще бъде оценен достойно и отговорно!

Ето ни и нас:

Галина Димитрова – Активен гражданин на Добрич. Майка на двама сина. Организатор на събития в сферата на културата. Убеден оптимист, с поглед в доброто бъдеще на Добрич.

Милена Желева-Керанова – Член на ДСБ, зам. председател на общинската организация. Омъжена с един син. Възпитаник на ЕГ „Гео Милев“ и „СУ Св. Климент Охридски“. Владее немски, английски и руски език. Предприемач със семейна фирма за търговия с опаковъчни материали. Дълбоко вярва в силата на демокрацията.

Антония Кирова – Член на ДСБ, общински съветник два мандата. Завършила българска филология във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Учител по български език и литература със звание „Старши учител“. Омъжена, с дъщеря и две внучки. Съорганизатор на инициативата „Къщички за книги“ в Добрич.

Йордан Алексиев – Зам. председател на МО на ПП Да България Добрич. Семеен с две деца. Магистър икономист, завършил ИУ Варна. С административен опит в системата на здравното осигуряване. Винаги усмихнат и готов да подаде ръка.

Божидар Радев – Юрист по образование, завършил ВСУ „Черноризец Храбър“, изучавал френска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Семеен с едно дете. Работи в адвокатска кантора и отглежда етерично-маслени култури. Задълбочен и миролюбив.

Радослав Михайлов, с арт. псевдоним Рудачев – Художник декоратор. Семеен с две деца. Творец в областта на интериорния и градския дизайн. Креативен и настандартен. Вдъхновител на младите в обществения живот на Добрич.

Златина Георгиева – Семеен лекар във ДКЦ II. Омъжена с двама сина, Възпитаник на ЕГ „Гео Милев“ и Медицински университет Варна. Владее немски и руски език. Всеотдаен човек.

Димитър Вангелов – Хоров диригент с една дъщеря – също диригент. Специализирал в Българска държавна консерватория Панчо Владигеров и Консерватория „Чайковски“ в Москва. Маестро Вангелов е отдаден на музиката и прославата на Добрич.

Пламен Петров – Студент по управление на бизнес и селско стопанство. Усърден и взискателен към себе си, мотивиран да работи за Добрич – град с по-големи възможности за реализация.

Николай Жеков – Специалист по Информационни технологии. Завършил е ЕГ „Гео Милев“ и Икономически университет Варна. Интересува се силно от история, икономика и политика.

Иван Деветаков – Завършил Психология във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и магистратура в СУ „Климент Охридски“ по Европейски проекти. С натрупан опит в работата с младежи в риск от отпадане от обществото и проекти за развиване на потенциала на младите хора в Добрич.

Борил Цонев – Завършил ХГ в град Сливен и Национална художествена академия в София. Член на СБХ. Бил е преподавател в СХГ за приложни изкуства и главен асистент във ВСУ „Черноризец Храбър“.  Художник – живопис и художествена керамика. Семеен. Вярва в интелектуалния потенциал на българите.

Диян Хинков – Неврохирург в МБАЛ Добрич. Завършил медицина в МУ Варна и специализация в НХК на УМБАЛ Св. Анна Варна.  Има двама сина и голямо сърце.

Иванка Георгиева – Семейна с едно дете. Завършила СПТУ по туризъм. Работила като предприемач в туризма. Активен доброволец – защитник на животните. Отдадена на грижата за изоставени питомци в градска среда. Борец за намаляване на популацията им в Добрич.

Print Friendly, PDF & Email