21.02.2024

Две обиколки в парка е новото заглавие на Драматичен театър Добрич

Добричкия драматичния театър ще представи на 18-ти февруари новата си премиера. Автор на постановката е Мърей Шизгал, режисьор е Стефан Спасов, сценография е на Димитър Митев. В постаноката участват: Татяна Христова, Валери Марков, Велизара Петкова, Владимир Трендафилов, Красимир Демиров. Постановката „Две обиколки на парка” е романтична комедия.

„Две обиколки на парка” предлага две гледни точки към любовта.
Разказва две любовни истории, на две двойки, живеещи от двете страни на Градския парк…
Работният ден е към своя край, когато в апартамента на чаровен актьор вдовец се влиза почти с взлом. Красива полицайка настоява да го глоби за нарушаване на обществения ред. Но се случва… едно влюбване – неуместно и непрофесионално, но просто се случва… И привличането помежду им започва да си проправя път през всички противоречия и перипетии, които такава ситуация може да предложи… Любовта, по изключително нелеп и смешен начин, се опитва да се появи.
По същото време, от другата страна на парка, една двойка се опитва да спаси брака си. След шестгодишен семеен живот и едно дете любовта между успял бизнесмен и съпругата му изглежда уморена и изчерпана. Ще може ли съмнителният семеен терапевт и психиатър д-р Олиовски, който е по-луд от пациентите си, да спаси връзката им? Да, ако се съгласят да изпълнят „странните” техники, които той им предлага?…
Над града се свечерява, почти всички прозорци вече светят, а любовта не среща никого по тъмните алеи на Градския парк…

Print Friendly, PDF & Email