16.04.2024

Два концерта ще представят формациите и съставите към Общински младежки дом

„В очакване на Коледа“ и „Щура Коледа“ са озаглавени двата концерта, които ще изнесат формации и състави към Общински младежки дом в Шумен, съобщиха от там.
„В очакване на Коледа“ е хепънинг, с който на 9 декември /петък/ от 18.00 ч. на откритата сцена в парка до Община Шумен, младите таланти от вокалното студио на Галина Георгиева и танцовите формации „WоW” с хореограф Жулиета Иванова и “Emotion” с главен хореограф Маргарита Атанасова ще зарадват публиката.
Дни по-късно, на 14 декември /сряда/ от 18.00 ч., възпитаниците на всички формации и състави към Общинския младежки дом ще представят в „Арена Шумен“ празничен концерт „Щура Коледа“.
На сцената ще се изявят артисти от вокалното студио на Галина Георгиева, танцовите формации „WоW” с хореограф Жулиета Иванова, “Emotion” с главен хореограф Маргарита Атанасова, Агенция „Фаворит“ с ръководител Албена Рахнева и клубът за състезателни танци „Фея Денс“ с ръководител Радослав Козарев.
В програмата са включени и изпълнения на възпитаници на СУ „Сава Доброплодни“ с музикален ръководител Дарина Бошнакова, на ЦПРЛ „Анастас Стоянов“ от Формацията „Устни хармоники“ с ръководител Владимир Лечев и веселячетата на Боряна Колева от Детския танцов ансамбъл при ОДК.

Print Friendly, PDF & Email