07.06.2023

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Георги Христов стартира турне с концерти днес в Шумен

Един от най-обичаните български поп изпълнители, издал през годините 18 албума с любими на поколения българи песни, стартира концертен тур „40“.
Сред хитовете на Георги Христов са: „Черно и бяло“, „Нямам нужда от много приятели“, „Не съжалявайте“, „Повтаряй ми, че ме обичаш“, „Нещо невероятно“, „Пожелавам ви късмет“, „Чудак“, „Бог се роди, Коледо“, „Безкрайна любов“, „Какъвто съм, такъв съм“, „Болка“ и много други.
„Две целувки“ – това е името клубния вариант на юбилейния концертен тур „40“ на поп звездата, който стартира с ранни клубни концерти на 12 май във Варна и 13 май в Шумен.
Гостите и жителите на Варна на 12 май от 20.00 часа в клуб „Брик Порт“ първи ще видят специалната програма, която изпълнителят е подбрал за авторския си клубен концерт.
На 13 май в най-големият клуб в Шумен „Колизеум“ от 20.00 часа е следващият клубен концерт на Георги Христов.
Билети за събитията във Варна и Шумен могат да бъдат закупени на място в деня на концертите след 17.00 часа, предварително на каса Фестивален комплекс и в мрежата на EVENTIM.BG.
Следващите концерти от турнето на Георги Христов са на 11 юни в Силистра, 12 юни в Добрич, 13 юни в Търговище и 14 юни в Разград.

Print Friendly, PDF & Email