19.08.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Всеки, който е поискал да говори с мен, го е направил


Бившият президент на Вк Добруджа 07 (Добрич) Веселин Велев изпрати имейл до редакцията на Sportal.bg, за да внесе уточнение към наша новина, която публикувахме вчера:
„Добро утро на всички,
пише Ви бившият президент на Добруджа 07 и настоящ член на УС на клуба. Тъй като моето име беше споменато вчера във Ваша публикация си позволявам да внеса едно уточнение, което ако решите може да го споделите със Вашите читатели. А то е във връзка със следното цитирам: “Бившият, вече, президент на клуба Веселин Велев не си вдига телефона на повечето от нас.“И тъй като е важно да се цитират и имена и факти аз го правя.
Когато не мога да отговоря на повикване по телефона, след това връщам обаждане, както се случи с Николай Тодоров, Светльо Арнаудов (с който направих и лична среща в моя офис), Мирослав Живков. След обаждането от Денис Чавдаров и Методи Ананиев върнах обаждане на Денис, който не ми вдигна, като по всяка вероятност не е бил свободен, а когато върнах обаждане на Методи, мобилният оператор съобщи, че е извън обхват, или е с изключен телефон. Моля не приемайте този мейл, като отговор на обиден или като оправдание от моя страна, просто уточнение. Още повече след това, което съм направил в частност за Добруджа 07 и по принцип за българският волейбол през последните повече от 10 години, както го правя и тази година, която може да се окаже последна.“

Print Friendly, PDF & Email