04.10.2023

(Видео + снимки) Три клуба обединени в три благородни каузи

Дни преди Коледа, Български мотористи Кан Аспарух 681, Офроуд Тим град Добрич и клуб „Хищник“ по канадска борба град Добрич се обединиха заедно за да помогнат на три каузи.

Мотоклуб „Кан Аспарух 681“ са събрали сумата от 1500 лв, която разпределиха в 3 каузи, както следва:

Първата кауза беше децата в с. Кардам. Припомняме Ви, че в края на октомври тази година почина дете с. Кардам, а други три бяха приети за лечение в болница във Варна. След проверка се оказа че дедето е починало от проишлена отрова за мишки използвна в в стаята в която спят децата. Децата от кардам получиха сумата от 500лв. за да може да се ремонтира дома им. Преди дни на общинска сесия гр. Генерал Тошево също са гласували да бъдат отпуснати 2000лв. Заремонт на дома им.
Втората кауза за която дариха сумата от 500 е изграждане на спортна зала в центровете за настаняване от семеен тип в кв. Дружба.
Третата кауза за която даряват сумата от 500 лв. е за операция на Венцислав Тодоров от с. Брестак на който му предстои много тежка операция на крака.

Допълнително, Мотоклуб „Кан Аспарух 681“, заедно с Офроуд Тим град Добрич и клуб „Хищник“ по канадска борба град Добрич беше събрана сумата от 676 лв. от организиран турнир по канадска борба. В турнира взеха участие, както представители на организаторите, така и деца от домовете и жители на града. При дамите тях победител стана състезателката на клуб „Хищник” – Даниела Каракашева. При мъжете първо място спечели малкият Данаил Иванов, който получи и Купата.

Всеки, който желае може да дари средства по сметката на Венцислав Валентинов Тодоров в УниКредит банк, IBAN BG17UNCR70004522986768

Print Friendly, PDF & Email