16.04.2024

(ВИДЕО и СНИМКИ) Кандидатът за кмет на Каварна – инж. Йордан Стоянов – обеща и почисти с приятели парка на Белгун

Кандидат-кметът на ГЕРБ за Каварна инж. Йордан Стоянов, кандидатът за кмет на Белгун – Богомир Станев, кандидати за общински съветници и хора от Белгун почистиха парка на селото вчера.

„Само след три часа работа! А представете си какво можем да направим заедно за четири години!“, написа амбициозният каварналия.

Той припомни, че днес почитаме Свети Тома. Името на един от апостолите е станало нарицателно за недоверие, след като поискал лично да види възкръсналия Христос. След това Свети Тома изпълнил завета на учителя и покръстил в християнска вяра мнозина, включително и хора от царското семейство. Заради вярата си бил убит.

„Свети Тома е покровител на строители и архитекти. Не случайно точно в този ден съм тук, за да ви докажа, че имам сили и воля да работя за доброто на хората в община Каварна. Виждате резултатите! Сами се уверихте колко лесно е да се постигат резултати! Благодаря на всички, които ме подкрепиха днес! Честит имен ден на празнуващите и семействата им! Честит професионален празник на строители и архитекти!

Бъдете живи и здрави!“, написа в социалната мрежа кандидатът за кмет инж. Стоянов.

Print Friendly, PDF & Email