29.09.2023

Вдигнаха с 10% заплатите в МУ – Варна

Увеличението е в сила от 1 септември
От 1 септември 2022 година трудовите възнаграждения на всички преподаватели и служители в Медицински университет – Варна, ще бъдат актуализирани.
Увеличението ще е с 10 %, реши Академичният съвет на свое заседание проведено на 19.09.2022 г. Решението е взето във връзка с постигнатите високи резултати вследствие на усилията и всеотдайната работа на преподавателите и служителите в Медицински университет – Варна, както и успешно проведената кандидатстудентската кампания за прием на студенти.
След успешната кандидатстудентската кампания за прием на студенти през академичната 2022/2023 година в МУ – Варна, се увеличава броят на обучаваните студенти, като броят им вече е над 6300, от които близо 1900 са чуждестранните студенти от над 50 държави от целия свят.
Благодарение на инвестициите в модерни и високотехнологични методи и средства на преподаване по всички предклинични и клинични дисциплини, университетът се утвърди като лидер в страната и в Европа.
Академичното ръководство на Медицински университет – Варна, сърдечно благодари на всички преподаватели и служители за ежедневните усилия, полагани за постигане целите на Университета.

Print Friendly, PDF & Email