07.07.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Варненец подобри два рекорда на Гинес

Варненецът Станислав Златарев е успял да подобри два световни рекорда на Гинес – за най-много коремни преси за 1 час и за най-много коремни преси за 3 часа, сподели самият той за Moreto.net.
На 14 май в рамките на 1 час той стегна коремни мускули повече от 2600 пъти, а за внушителното време от 3 часа – цели 5500 пъти.
В присъствието на близки, приятели Станислав показа своята ежедневна рутина, благодарение на която успява да подобри своята издържливост и да промени коренно начина си на живот.
Досегашният рекорд за едночасовото предизвикателство принадлежи отново на българин, който се справя със задачата с 300 бройки по-малко. 3 часовият рекорд ще бъде новозаписан в Световната книга на Гинес, като известни до момента са неофициални опити на кандидати направили около 4300 броя- с 1300 по-малко от постижението на варненския фитнес треньор.
Той сподели, че по време на изпълнение на предизвикателството е имало много трудни моменти, но волята, самодисциплината и решителността за победа са му помогнало да се справи.
Станислав Златарев е персонален треньор и собственик на фитнес зала за индивидуални тренировки и място превърнало се в нарицателно за успех и промяна на живота на стотици варненци. Занимава се със спорт през целия си живот и вярва, че здравословното хранене и редовните тренировки са ключът към дълъг и щастлив живот.
Предстои и официалното потвърждение за одобрение и вписване в Книгата с рекордите, което се очаква в края на лятото.

Print Friendly, PDF & Email