21.02.2024

БФС връща пари на феновете за домакинството с Чехия

Във връзка с дисциплинарната санкция на УЕФА, заради която българският национален отбор ще изиграе последната си европейска квалификация – срещу Чехия на 17 ноември – пред празни трибуни, Българският футболен съюз информира привържениците, закупили пакетни билети, за възможностите за компенсация:
Пакетният билет, включващ мачовете срещу Черна гора, Косово, Англия и Чехия, ще важи за приятелския двубой с Парагвай на 14 ноември, а притежателят му ще получи достъп до трибуните както следва: пропуските за сектор „А“ ще важат за сектор „А“, ВИП-пропуските ще важат за ВИП-ложата, а пропуските за сектори „Б“, „В“ и „Г“ ще важат за сектор „В“ на Националния стадион „Васил Левски“;
Привържениците, които не желаят да се възползват от предложението, имат възможността да получат парична компенсация в размер една четвърт от стойността на закупения билет както следва: за сектор „А“ – 20 лв., за сектор „В“ – 15 лв., за сектори „Б“ и „Г“ – 6 лв., за ВИП-сектор – 50 лв. Изплащането на компенсациите ще бъде осъществявано между 5 и 14 ноември т.г., в работни дни, от 9:30 до 12:30 и от 13:30 до 16:30 ч. във Финансовия отдел на БФС – кв. Бояна, ул. „Витошко лале“ 18, ет. 1. При получаване на компенсация билетът ще бъде анулиран и няма да може да бъде използван от притежателя му. Призоваваме зрителите, които ще се възползват от тази алтернатива, да имат готовност да предоставят документ за самоличност, както и пакетен билет, независимо на хартиен или електронен носител.
Източник: novsport.com

Print Friendly, PDF & Email