28.02.2024

Бодуров: Няма да отговарям на Ганчев, просто искам да си тръгна

Бранителят на ЦСКА Николай Бодуроб наруши мълчанието си пред „Тема спорт“. Той коментира накратко ситуацията си на „Армията“.
„Ясно е, че искам да си ходя. Надявам се през зимата да се разберем и да разтрогна договора си. Няма смисъл да оставам. Безпредметно е и за мен, и за клуба да продължаваме така. Искам да играя, да продължа другаде. Вярвам, че ще се разберем без проблеми през зимата и ще си тръгна“, каза Бодуров.
„Повече коментари не виждам смисъл да правя. Няма да отговарям на думите на Ганчев. Каквото имах да го казвам – вече го казах във Фейсбук“, допълни Бодуров.
Договорът на защитника е до края на сезона, но се очаква след есенния дял той да разтрогне. Към бранителя не липсва интерес и вече е получил няколко обаждания, като обмисля вариантите за продължение на кариерата си. Откакто премина в ЦСКА в началото на 2017-а, към Бодуров неведнъж е имало оферти от чужбина. Той обаче предпочиташе да остане у нас, за да е близо до семейството си.
Доскорошният капитан изпадна в немилост на“Армията“ след реванша в Лига Европа с Осиек на 1 август. Оттогава Бодуров не е попадал в групата. А собственикът на клуба Гриша Ганчев заяви: „Задраскал съм го с дебелия флумастер“.
Седмица по-рано Бодуров публикува дълъг коментар в профила си във Фейсбук, в който обясни каква е ситуацията. Той скочи и на Стойчо Стоилов, който заявил пред фенове, че защитникът давал съвети на Люпко Петрович за състава.
Източник: novsport.com

Print Friendly, PDF & Email